1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-02-2020 21:53

Κοβάτσεβιτς: «Δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοιο ματς στην καριέρα μου»

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, για τη νίκη του Ολυμπιακού στο Μαρούσι, και την πρόκριση θρίλερ για τη φάση των «16» του Κυπέλλου, αλλα έμεινε έκπληκτος απο την εξέλιξη των σετ. Χαρακτηριστικά δήλωσε στο olympiacossfp.gr:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και ιδιαίτερα περίεργο. Δεν έχω συναντήσει ξανά τέτοιο ματς στην καριέρα μου. Παίξαμε πολύ καλά στο 1ο και στο 3ο σετ, αλλά και πολύ άσχημα στο 2ο και το 4ο. Έτσι είναι τα παιχνίδια του Κυπέλλου. Το σημαντικό είναι ότι προκριθήκαμε και θα έχουμε την ευκαιρία να διατηρήσουμε τα σκήπτρα μας στη διοργάνωση.

Τώρα έχουμε μπροστά μας κάποια πιο εύκολα ματς στο πρωτάθλημα, περιμένουμε και την κλήρωση του Κυπέλλου και θα έχουμε την ευκαιρία να προετοιμαστούμε για τους αγώνες στην Ευρώπη. Είναι σημαντικό ότι ξεπεράσαμε μια περίοδο με συνεχείς αγώνες και δυνατά ματς και για τις τρεις διοργανώσεις, χωρίς να έχουμε απώλειες».

Η Αρέτα Κονόμη από την πλευρά της δήλωσε μετά το ματς στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Ο θεσμός του κυπέλλου και τα νοκ άουτ παιχνίδια είναι πάντα επικίνδυνα. Το να κερδίζουμε σε μια τέτοια έδρα, κόντρα στον Παναθηναϊκό, η νίκη μετράει ακόμα παραπάνω, για εμάς. Είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα στο δεύτερο και το τέταρτο σετ αλλά στο τέλος μίλησε η ψυχή αυτής της ομάδας και συνεχίζουμε την πορεία μας για να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ