Εκτυπώστε τη σελίδα
10-02-2020 22:35

Κύπελλο γυναικών: Ανακοίνωση Παναθηναϊκού για τους φιλάθλους

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παναθηναϊκός για τους φιλάθλους του τριφυλλιού που θα μεταβούν την Τρίτη 11/2 στο κλειστό του Αγ. Θωμά για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημερώνει τους φιλάθλους του εν όψει του αγώνα βόλεϊ γυναικών με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο Ελλάδας, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου στις 4.30μ.μ. στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι

Η είσοδος τους θα ξεκινήσει από τις 15:00 και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας για τις διαθέσιμες θέσεις του γηπέδου. Στο γήπεδο έχουν δικαίωμα εισόδου μόνο όσοι φέρουν την κάρτα μέλους του Συλλόγου ή όσοι εκδώσουν εισιτήριο κατά την είσοδό τους.

Τέλος, η είσοδος των δημοσιογράφων θα γίνεται με την επίδειξη ταυτότητας της ΕΣΗΕΑ, ενώ όσοι δεν έχουν κάρτα ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.»