1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-02-2020 22:17

Κοβάτσεβιτς: «Περιμένω και πάλι η ομάδα να δείξει το καλό της πρόσωπο»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε για την αυριανή νοκ άουτ αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (11/2, 16:30, Ερτ Sports) στο κλειστό του Αγ. Θωμά:

«Προερχόμαστε από μια σειρά αγώνων και νικών έχοντας πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις. Η ομάδα δείχνει ανεβασμένη στο δεύτερο μισό της σεζόν και αυτή την εικόνα θέλουμε να συνεχίσουμε. Τώρα έχουμε μπροστά μας μια ακόμα αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο έχουμε παίξει ήδη δυο φορές φέτος. Ο αγώνας της Τρίτης είναι πολύ σημαντικός αφού είναι νοκ άουτ και εμείς θέλουμε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου. Περιμένω ότι η ομάδα θα δείξει και πάλι το καλό της πρόσωπο και ότι θα πετύχουμε το στόχο μας».

  Χριστοδούλου:«Να δώσουμε το 100% των δυνατότητων μας»

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδύλου δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Ένα  νοκ άουτ ματς που σίγουρα αυτό το κάνει ακόμα πιο δύσκολο. Θεωρώ ότι η ομάδα είναι συνηθισμένη σε τέτοια παιχνίδια δυνατά. Θέλουμε να πάμε συγκεντρωμένες, να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας ώστε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.  Αυτή τη στιγμή η ομάδα προέρχεται από ένα δυνατό πρόγραμμα με συνεχόμενα παιχνίδια και θετικά αποτελέσματα, γεγονός που είναι καλό γιατί η ομάδα έχει ρυθμό και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε με ανάλογο τρόπο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ