1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-01-2020 23:57

Ανατροπή πρόκρισης για τα Βριλήσσια στην Καλαμάτα

Πολύ σκληρά για να αποκλειστούν αποδείχτηκαν τα Βριλήσσια στην Καλαμάτα. Αν και αιφνιδιάστηκαν στο πρώτο σετ από τον πρωτοπόρο και αήττητο στην Α2, Απόλλωνα Καλαμάτας, κατάφεραν στη συνέχεια να δείξουν χαρακτήρα και να επικρατήσουν με 1-3, σφραγίζοντας το εισιτήριο για τους «16» του θεσμού

Το παιχνίδι κρίθηκε ουσιαστικά στο δεύτερο σετ, όπου μετά από μια μεγάλη μάχη πόντο πόντο, οι παίκτριες του Τριανταφυλλόπουλου επικράτησαν στις λεπτομέρειες με 27-29 και έκαναν το 1-1. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενες με αιχμή την Γκρέκα και άξιες συμπαραστάτριες τις Κάβουρα,Μποκή, Έρωτα, προηγήθηκαν με 17-25 και 1-2.

Στο τέταρτο ο Απόλλωνας έκανε αντεπίθεση διαρκείας με Κόλλια, Καραμούντζου, Κορακιανίτη, πίεσε στο σερβίς αλλα τα Βριλήσσια άντεξαν στην υποδοχή με τη νέα τους λίμπερο την Καβριγιάννη, και τελικά επικράτησαν με 23-25 και 1-3. Για τις γηπεδούχες ήταν η πρώτη φετινή ήττα στη σεζον. 

Τα σετ 3-1 (25-14, 27-29, 17-25, 23-25)

Διαιτητές: Χανδρινός, Κανελλίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Μυτσκίδης): Κολλιά, Μουρατίδη, Αποστολοπούλου, Κορακιανίτη, Καραμούντζου, Καρακύκλα / Γάκη (λ), Δεδούση (λ), Σακελλαρίου, Πετροπούλου.

Φ.Ο. ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Τριανταφυλλόπουλος): Τέζα, Χαμπηλομάτη, Γκρέκα, Έρωτα, Κάβουρα, Στάθη / Καβριγιάννη (λ), Μποκή, Καμπυλαυκά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ