1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-01-2020 03:47

O Γιαννακόπουλος άναψε πράσινο φως για την απόκτηση τέταρτου ξένου στον Παναθηναϊκό

Η φιλότιμη προσπάθεια που έκανε η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και η νίκη με 3-2 σετ στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής δεν άφησε ασυγκίνητο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και σύμφωνα με πληροφορίες του volleyplanet.gr έδωσε εντολή για ενίσχυση της ομάδας με τέταρτο ξένο προκειμένου να διεκδικήσουν οι πράσινοι κάποιον τίτλο μετά από 10 ολόκληρα χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός είναι στους διπλούς τελικούς του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, την Τετάρτη μπαίνει στο κύπελλο και με τη νίκη επί του ΠΑΟΚ αλλά και το τάι μπρέικ που έδωσε με τον Ολυμπιακό έχει δημιουργήσει προσδοκίες για την διεκδίκηση κάποιου τίτλου ή τίτλων.

Ο Γιαννακόπουλος είπε στον Δημήτρη Ανδρεόπουλο να αναζητήσει έναν ακόμα καλό ξένο. Η απόφαση για τον Ανδρεόπουλο δεν θα είναι εύκολη καθώς θα πρέπει να βρει έναν πολύ καλό για να κάνει την διαφορά πιθανοτατα στη θέση των ακραίων όπου ναι μεν υπάρχει η εγγύηση των Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου και του Αλέξανδρου Ράπτη αλλα δεν υπάρχει η τρίτη λύση που θα κάνει τη διαφορά σε μεγάλους σε διάρκεια αγώνες υπό πίεση ή και σε δύσκολη σειρά αγώνα. Το δεύτερο σενάριο που συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες είναι να αποκτηθεί δεύτερος κεντρικός ενώ απίθανο θεωρείται το ενδεχόμενο να αντικατασταθεί ο διαγώνιος. Σε κάθε περίπτωση αυτά τα θα τα δούμε το επομενο δεκαήμερο οπότε και θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις. Το σίγουρο είναι πως εφόσον η ενίσχυση γίνει πράξη και βρεθεί ξένος που θα κάνει την διαφορά θα πάμε σε έναν β΄γύρο φωτιά αλλά και σε σούπερ ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ