1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-04-2019 01:47

Αντώνης Τσαλόπουλος «Αφιερωμένο το τρόπαιο στο Νάσο»

Στον αδικοχαμένο φίλαθλο του δικεφάλου, Νάσο Κωνσταντίνου, αφιέρωσε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Αντώνης Τσαλόπουλος, την χθεσινή κατάκτηση του κυπέλλου στην Ιεράπετρα ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία για την κατάκτηση ενός ακόμη τροπαίου, σήμερα από την ποδοσφαιρική ομάδα ενώ υποστήριξε ότι θα δώσει το παρών στην Τούμπα..

Χαρακτηριστικά τόνισε:

«Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή το πρώτο κύπελλο για φέτος. θα προσπαθήσουμε να τα διπλασιάσουμε. Το αφιερώνουμε στην μνήμη του αδικοχαμένου Νάσου εύχομαι μα μην υπάρχουν αλλά θέματα στους φιλάθλους της ομάδας, σε όλους τους ΠΑΟΚτσήδες και πιστεύω ότι αύριο θα συμπληρώσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο μαζί με όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ

!Επειδή στο προηγούμενο (ποδοσφαιρικό) πρωτάθλημα ήμουν 30 ετών, δεν χάνεται αυτή η στιγμή! Μην πάθουμε αυτό που έπαθε ο Ολυμπιακός που ήθελε να γιορτάσει και την κατάκτηση του ποδόσφαιρου μαζί με το βόλεϊ. Πρώτα τα κερδίζεις μετά πανηγυρίζεις».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ