Εκτυπώστε τη σελίδα
21-04-2019 01:13

Νικήτας Εφραιμίδης: «Πήραμε το τρόπαιο γιατί δείξαμε ψυχή»

Στην ψυχή των παικτών του ΠΑΟΚ, εστίασε ο λίμπερο του κυπελλούχου ΠΑΟΚ, Νικήτας Εφραιμίδης, για την κατάκτηση του τροπαίου:

«Ο Ηρακλής δεν είχε άγχος και έπαιξε το παιχνίδι του. Τους αποκλείσαμε και στο πρωτάθλημα και τώρα στο κύπελλο. Είναι μία καλή ομάδα, αλλά σήμερα δείξαμε ψυχή και πήραμε το τρόπαιο.

Πλέον έχουμε έναν αγώνα για να πάμε στον τελικό του πρωταθλήματος και θέλουμε να το κατακτήσουμε. Είδαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και περιμένουμε την πρόκριση και τους μεγάλους τελικούς».

Σχετικά άρθρα

  • Ο Εφραιμίδης έσωσε την... τιμή του ΠΑΟΚ
    Οι επαγγελματίες δεν είναι μόνο για τα εύκολα, αλλά είναι και για δύσκολα και ο λίμπερο του ΠΑΟΚ Νικήτας Εφραιμίδης ήταν ο μόνος από τον ΠΑΟΚ που έμεινε στο γήπεδο και μίλησε στους δημοσιογράφους και έδωσε το στίγμα του δικεφάλου:
  • Η μεγάλη επιστροφή του Χιμένες στον ΠΑΟΚ!
    Νέα μεταγραφική βόμβα από τον ΠΑΟΚ που επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που έχουν δει εδώ και πολύ καιρό το φως της δημοσιότητας. Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Σκουλ Χαβιέ Χιμένες ο οποίος επιστρέφει στον ΠΑΟΚ μετά από δύο χρόνια. Εχει κατακτήσει με τον δικέφαλο δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο. Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:
  • Στίγγας, Εφραιμίδης, Τζιουμάκας στο North των Νέων Επιβατών
    Πέντε δυνατές ομάδες από τη Βουλγαρία, ο κυπελλούχος Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ Κάσσανδρος Στίγγας με συμπαίκτη τον Θεόφιλο Τσολάκο, ο πρωταθλητής Ελλάδας στο μπιτς βόλεϊ Δημήτρης Νιώπας με συμπαίκτη τον  παλιό πρωταθλητή του μπιτς βόλεϊ Μάνο Δημητριάδη είναι μόνο μερικές από τις πολύ δυνατές ομάδες που θα αγωνιστούν στο 1ο τουρνουά North στην παραλία των Νέων Επιβατών το προσεχές σαββατοκύριακο.
  • Εφραιμίδης: «Αφιερώνω το mvp στον ανηψιό μου»
    Ο Δημήτρης Εφραιμίδης δήλωσε για την διάκριση του ως MVP:
  • Ο Δημήτρης Εφραιμίδης MVP της 11ης αγωνιστικής
    O διεθνής ακραίος του Ηρακλή Πετοσφαίρισης, Δημήτρης Εφραιμίδης, αναδείχτηκε MVP Βίκος Cola της 11ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα» 2017-18.