Εκτυπώστε τη σελίδα
21-04-2019 00:18

Ντίμα Φιλίποφ: «Διπλά ευτυχισμένος που πήρα Κύπελλο με κόουτς τον πατέρα μου»

Πανευτυχής ήταν ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ, Ντίμα Φιλίποφ, ο οποίος κατέκτησε το Κυπέλλου Ελλάδας με προπονητή τον πατέρα του ενω δεν ξέχασε να ευχαριστησει την οικογένεια Σαββίδη που τον βοήθησε να έρθει στον ΠΑΟΚ:

«Πέρασα πολλά, άκουσα πολλά, διάβασα περισσότερα αλλά γύρισα στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ για αυτό που έζησα σήμερα στην Ιεράπετρα. Είχα πει ότι θα γυρίσω στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ για να πάρω μόνο τίτλους. Ο πρώτος ήρθε σήμερα, για τον δεύτερο θα δώσουμε την μάχη μας. Είμαστε ευτυχισμένοι για την ομάδα, για τον κόσμο του ΠΑΟΚ που είναι πάντα δίπλα μας αλλά εγώ είμαι διπλά ευτυχισμένος που πήρα Κύπελλο με κόουτς τον πατέρα μου. Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο όπως πολλοί νομίζανε.

Δώσαμε πολλά στον πρώτο ημιτελικό και πάντα ο τελικός είναι επικίνδυνος αν δεν είσαι συγκεντρωμένος. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, ήμουν πολύ περήφανος για αυτούς και πολλά μπράβο και στην διοίκηση που μας στηρίζει. Το Κύπελλο είναι αφιερωμένο σε όλη την ομάδα, στη διοίκηση, στην οικογένειά μου και στην οικογένεια Σαββίδη που με βοήθησε να έρθω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ».

Σχετικά άρθρα