Εκτυπώστε τη σελίδα
19-04-2019 22:34

Συγγνώμη ζήτησε ο Ντίμα Φιλίποφ, Τακουρίδης: «Καναμε το δυσκολότερο βήμα»

Συγγνώμη ζήτησε μέσω της δημόσιας τηλέορασης αρχικά ο Ντίμα Φιλίποφ για καποια χειρονομία σε μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού μετά την λήξη του ημιτελικού ενώ στη συνέχεια είπε για το ματς:

«Αν έκανα κάτι πάνω στην ένταση, ζητώ συγγνώμη. Πρέπει να είμαι προσεκτικός, είμαι παίκτης της Εθνικής ομάδας και πρέπει να είμαι πιο προσεκτικός.

Αυτή η νίκη είναι ένας τελικός. Θα πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό παιχνίδι και να στρέψουμε το βλέμμα μας στον τελικό. Κοιτάμε τον ΠΑΟΚ και θέλουμε αυτή την κούπα. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε σήμερα γιατί είχε ομαδικότητα. Παίξαμε ομαδικά στο μπλοκ και στην άμυνα και αυτά τα στοιχεία μας έδωσαν τη νίκη.

Στην αρχή αγχωθήκαμε λίγο όταν είδαμε ότι ο Ολυμπιακός δεν είχε Αλεξίεφ και Κουμεντάκη αλλά στη συνέχεια το διαχειριστήκαμε σωστά. Δεν έπαιξαν ρόλο οι απουσίες του Ολυμπιακού. Ο Κώστας (σ.σ. Χριστοφιδέλης) ε έχει Κύπελλα και πρωταθλήματα μα στο τσεπάκι του, Μας δυσκόλεψε η παρουσία του».

Τακουρίδης: «Κάναμε το δυσκολότερο βήμα»

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ, Γιαννης Τακουρίδης που με μπλοκ τελείωσε τον αγώνα, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την πρόκριση. Ήταν μια νίκη για την οποία προσπάθησε όλα τα παιδιά, είχαμε μεγάλη συγκέντρωση.

Γενικά δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι λόγω της μεγάλης πίεσης του αγώνα. Οφείλουμε να περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος μας στον αυριανό τελικό, ο οποίος δεν θα είναι καθόλου εύκολος. Σήμερα κάναμε το δυσκολότερο βήμα που ήταν η πρόκριση κόντρα στο φαβορί που ήταν ο Ολυμπιακός."

Σχετικά άρθρα