1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-04-2019 23:15

Ορφανός, Προύσαλης: «Θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα για την πρόκριση»

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός και ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Προύσαλης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου του φάιναλ-4 του Κυπέλλου ανδρών και για τον ημιτελικό με τον Φοίνικα Σύρου, δήλωσαν αισιόδοξοι για το θετικό αποτέλεσμα και για την πρόκριση στον δεύτερο συνεχόμενο τελικό.
Γιάννης Ορφανός (Προπονητής Ηρακλή): «Μοιρασμένες οι πιθανότητες στον ημιτελικό»

«Να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο και όλους τους φορείς για αυτή την διοργάνωση αλλά και την Ομοσπονδία που κάνει το καθήκον της σωστά, θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο και να συνεχίσει το όνειρο μας για την κατάκτηση του τροπαίου. Εμείς θα εξαντλήσουμε μέχρι την τελευταία πιθανότητα ώστε να είμαστε οι κάτοχοι του τροπαίου».

Κώστας Προύσαλης (Αρχηγός Ηρακλή): «Υπομονή και θέληση να τα καταφέρουμε»

«Είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε στο φαιναλ φορ του κυπέλλου για δεύτερη σεζόν. Ξέρουμε ότι θα έχουμε απέναντι μας μια δύσκολη ομάδα, όπως είναι ο Φοίνικας Σύρου. Θέλει υπομονή και θέληση για να τα καταφέρουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ