Εκτυπώστε τη σελίδα
05-04-2019 14:13

Κώστας Ριζόπουλος: «Όνειρό μου ένα νέο κλειστό γυμναστήριο στις Σέρρες» (video)

Η ζωντανή ιστορία του Σερραϊκού βόλεϊ και εμβληματικόςς προπονητής της πιο αντιπροσωπευτικής ομάδας του νομού, της Σίρις, Κώστας Ριζόπουλος, μέσω της κάμερας του volleyball.gr εξέφρασε τη μεγάλη του χαρά που η πόλη του φιλοξενεί μετά από 27 χρόνια μία μεγάλη διοργάνωση.

«Σας καλωσορίζω στη πόλη των Σερρών, μία πόλη φιλόξενη. Πέρυσι τον Μάιο έγινε μία όμορφη παρουσίαση για την παλιά ομάδα του Σίρις και θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που παρεβρέθηκε. Ήταν πιστεύω το ληθαράκι για την επόμενη κίνηση. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος, με καλύπτει πλήρως ψυχικά ότι ήρθε η πρόταση από την Ομοσπονδία, προς ανταπόδωση και ανταμοιβής της μεγάλης προσφοράς των Σερρών στις Εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών. Μην ξεχνάμε ότι οι Σέρρες έχουν δώσει στις Εθνικές 13 αθλητές και αθλήτριες. Η πόλη μας δεν φημίζεται για τις διοργανώσεις μας και είμαι χαρούμενος που ο Δήμος αποδέκτηκε την πρόταση. Η Ομοσπονδία όταν έκανε την περιοδεία της από την Αθήνα έως την Ορεστιάδα πέρασε από τη πόλη μας και λίγες ημέρες αργότερα, επισημοποιήθηκε η συμφωνία με ομόφωνη απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο. Με χαροποίησε γιατί σε αυτό το κομμάτι δεν λειτούργησε αντιπολιτευτικά κανείς και τα 41 άτομα του Δ.Σ. αποδέκτηκαν να γίνει αυτή η γιορτή και ευχαριστώ από καρδιάς τον Δήμαρχο Σερρών κ. Αγγελίδη. Ο κ. Κώστας Βέρρος που είναι στην οργανωτική επιτροπή τρέχει όλη μέρα και είναι η ψυχή αυτής της διοργάνωσης. Με εντολή του Δημάρχου κ. Αγγελίδη, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ. Χατζημαργαρίτης και ο Πρόεδρος του αυτοκινητοδρομίου κ. Παπαβασιλείου μπήκαν και αυτοί ενεργά και έγινε ένα πολύ καλό λίφτινγκ στο γήπεδο. Αλλαγές και βελτιώσεις είχαν να γίνουν στο κλειστό γυμναστήριο από το 1992, όταν φιλοξενήσαμε το Ευρωπαϊκό νεανίδων (Κ18). Αλλαγές που έπρεπε να γίνουν για να μπορέσει να δει όλη η Ελλάδα σπουδαίους αγώνες μέσω της ΕΡΤ».

Για το όνειρό του στις Σέρρες: «Το κρυφό μου όνειρο, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι να εκμεταλλευτούν αυτούς τους αγώνες και να δουν τι προσφέρει στη πόλη μία τέτοια διοργάνωση. Αθλητικά, κοινωνικά, πολιτιστικά, τουριστικά, πολιτισμικά. Ελπίζω ο επόμενος Δήμαρχος που θα εκλεχθεί να έχει ως στόχο και ως προτεραιότητα να βελτιώσει το γήπεδο. Εφόσον γίνει αυτό, ελπίζω μετά η Ομοσπονδία με τον Πρόεδρο κ. Καραμπέτσο να μας φέρουν ακόμα πιο μεγάλη διοργάνωση με τις Εθνικές ομάδες. Αυτό θα μπορέσουμε να το πετύχουμε, αν μπορέσουμε στην επόμενη διετία, τριετία να κάνουμε ένα γήπεδο στολίδι στις Σέρρες».

Εκτός κάμερας ο κ. Ριζόπουλος ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους Νίκο Λιώλη και Κώστα Ασημακόπουλο, οι οποίοι πέρυσι τον Μάιο στη μεγάλη γίορτή των Σερρών που βραβεύτηκε η ομάδα του Σίρις και όχι μόνο, ήταν οι δύο που παρουσίασαν όλη την εκδήλωση και μέσα από αυτούς, ακούστηκε οι Σέρρες σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Κώστα Ριζόπουλου στο παρακάτω λινκ.

Media

Σχετικά άρθρα