Εκτυπώστε τη σελίδα
01-04-2019 17:34

Κύπελλο γυναικών: Μια κούπα... μακριά η Χριστοδούλου απο την Ντουμιτρέσκου

Ένα Κύπελλο μακριά από την Ρούξι Ντουμιτρέσκου βρίσκεται η Στέλλα Χριστοδούλου του Ολυμπιακού προκειμένου να ισοφαρίσει το ρεκόρ των 8 τίτλων που κατέχει η πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού. Αναλυτικά η λίστα των παικτριών με τις κατακτήσεις Κυπέλλου έχει ως εξής:

8 ΤΙΤΛΟΙ: Ντουμιτρέσκου

7 ΤΙΤΛΟΙ: Χριστοδούλου Στ., Γκαραγκούνη Μ., Τέζα

6 ΤΙΤΛΟΙ: Κοκκινάκη, Κονόμι

5 ΤΙΤΛΟΙ: Γιώτα, Μυλωνά, Λαμπρούση, Χατζηνικολάου. 

4 ΤΙΤΛΟΙ: Βλαχάκη, Γκαραγκούνη N., Κουτουξίδου, Κωνσταντίνου, Μεμετζή, Μουρζάκου, Παπαγεωργίου, Σαπαρέφσκα, Τζανακάκη, Τένεβα.

3 ΤΙΤΛΟΙ:  Γιακουμή,  Καβαθά, Κοσμά, Ντάιμου, Φραγκιαδάκη 

2 ΤΙΤΛΟΙ: Χίπε, Παπαδοπούλου, Μιλεντίγιεβιτς, Κωνσταντινίδου Αλ., Γκάνια, Εμμανουηλίδου, Καρπουζά, Κρέσσου, Λαζάρεβιτς, Λιχολιέτοβα, Μαλασάι, Μετβέτεβα, Μητσέλου, Μπίλλια, Μπουζουνιεράκη, Σάκκουλα, Σιμάνκοβα, Τομάσεβιτς, Φεντότοβα, Χατζηνίκου, Χούντα 

1 ΤΙΤΛΟΣ: Νιέμερ, Πολ, Νομικού, Αγγελάκη, Ανσάλντι, Άνταμς, Βέσοβιτς, Βορονίνα, Γιαλένιου, Γκίμπσον, Δηλαβέρη,  Θεοδώρου, Θεοχάρη, Ιλίνα, Ιορδανίδου, Καλλιγέρη, Καρακώστα, Κις, Κόλεβα, Κυριακίδου,  Λισένκο, Λόζανσιτς, Λούκοβιτς, Μαγγίνα, Μάρκου, Μάσσου,  Μονζόνι, Μόλναρ, Μουρατίδη, Μουστάκη, Μπλάμη,Μπούντιμιρ, Μπραμπόροβα, Νέσοβιτς, Νικολακοπούλου, Νικολαΐδου, Νικούλη, Νοσέκοβα, Ογκνιένοβιτς, Ουζούνοβα, Πανουτσοπούλου, Παπάζογλου, Ράλλη, Ρίμπας, Σαββίδου, Σαμοντάχοβα, Σίμανιτς, Σκλαβένα, Τότσκο, Τρατς, Τσβετάνοβα, Τσιαρτσιάνη, Τσίμα, Φερνάντεζ, Χαντάβα,  Χριστοδούλου Ελ.

Σχετικά άρθρα

  • Επιστροφή στην κορυφή της Πρι Λιγκ για τις Αμαζόνες με αγχωτικό τρίποντο
    Στην κορυφή επέστρεψαν και πάλι οι Αμαζόνες, καθώς για την 10η αγωνιστική της Πρι Λιγκ νίκησαν 3-0 (25-15, 25-16, 28-26) τη ΧΑΝΘ, και κράτησαν την πρώτη θέση της βαθμολογίας με 27 πόντους αφήνοντας την ΑΕΚ δεύτερη με 26, η οποία το Σάββατο είχε περάσει άνετα με 0-3 από τον Κορυδαλλό.
  • Δεύτερο MVP για την Στέλλα Χριστοδούλου
    Δεν έχουν τελειωμό τα ρεκόρ και διακρίσεις για την Στέλλα Χριστοδούλου. Η αρχηγός του Ολυμπιακού, αναδείχτηκε MVP του φετινου τελικού ενώ αυτό το βραβείο ήταν το δεύτερο για την διεθνή πασαδόρο αφου το ειχε ξαναπάρει το 2013 στο φαϊναλ-4 της Σαντορίνης.
  • Χριστοδούλου: «Όλοι μαζί με πίστη για το καλύτερο αποτέλεσμα»
     Το λογο στη Media day πήραν μετά τον προπονητή Ναράνχο και οι παίκτριες. Απο τις παλιότερες στην Εθνική Γυναικών, η Κατερίνα Γιώτα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προετοιμασία στην Πορταριά και αναφέρθηκε στις διαφορές με τα προηγούμενα χρόνια στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και για τον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
  • Χριστοδούλου: «Ιστορική χρονιά»
    Η διεθνής αρχηγός του Ολυμπιακού χαρακτήρισε την χρονιά του τρεμπλ. Ιστορική και υποστήριξε ότι είναι ευλογημένες που ζουν αυτές τις μαγικές στιγμές. Χαρακτηριστικά τόνισε:
  • Η Παναγιώτα Τουρσούγκα βράβευσε την Στέλλα Χριστοδούλου
    Πριν την έναρξη του 1ου ημιτελικού μεταξύ του Ολυμπιακού και των Μακεδόνων (3-0) στο "Μελίνα Μερκούρη", η πρώην διεθνής αθλήτρια και παλιά δόξα του Παναθηναϊκού και του ΖΑΟΝ, Μπούλα Τουρσούγκα, βράβευσε την MVP της 22ης αγωνιστικής Στέλλα Χριστοδούλου.