1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-04-2019 15:06

'Ολγα Βεργίδου: «Πιθανή κατάκτηση του τίτλου θα αλλάξει την ιστορία του Πανναξιακού» (vd)

Η πασαδόρος του Πανναξιακού Όλγα Βεργίδου δήλωσε στο volleyball.gr για την διοργάνωση των Σερρών :

«Δεν θα έλεγα ότι υπάρχει άγχος για τον ημιτελικό, αλλά προσμονή. Το περιμένουμε όλοι στην ομάδα πως και πως για να βρεθούμε στο final-4. Πανναξιακός και ΑΟ Θήρας έχουν μία νίκη και μία ήττα στα μεταξύ τους παιχνίδια και το παιχνίδι ξεκινάει στο 50-50.

Η ομάδα που το θα είναι σε καλύτερη μέρα θα πάρει το παιχνίδι. Δεν είναι υπέρβαση, από την αρχή είχαμε θέσει ως στόχο την πρόκρισή μας στο final-4 του κυπέλλου αλλά και στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, οπότε είμαστε ακόμα μέσα στους στόχους μας. Είναι επιβεβαίωση των δυνατοτήτων μας»

.Για το τι θα προτιμούσε, την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος ή του Κυπέλλου:

«Δεν έχω μάθει να διαλέγω παιχνίδια. Θα μπούμε σε όλα για τη νίκη»

.Για την πιθανή κατάκτηση του τίτλου:

«Θα αλλάξει την ιστορία της ομάδας αλλά και του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ των Κυκλάδων. Οι ομάδες της Περιφέρειας θα θελήσουν και αυτές να δώσουν κάτι παραπάνω στο άθλημα και να προσπαθήσουν να κατακτήσουν το τρόπαιο».

Τι σημαίνει για τις Κυκλάδες το παιχνίδι με τον ΑΟ Θήρας: «Είναι ένα ντέρμπι. Οι Κυκλάδες έχουν δείξει ότι έχουν παράδοση στον αθλητισμό εκτός του τουρισμού και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ