1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-03-2019 20:54

Ρεβάνς του Άρη ή 3ο σερί φάιναλ-4 για τον Πανναξιακό

Μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος για την 19η αγωνιστική που βρήκε νικητή τον Πανναξιακό στην έδρα του Άρη, οι δύο ομάδες αγωνίζονται ξανά αντίπαλες, αλλά για τα προημιτελικά του κυπέλλου και στο κλειστό της Νάξου.
Σχεδόν μία εβδομάδα πριν (7/3), η ομάδα του Νίκου Κωστακόπουλου έφυγε νικήτρια από την Πυλαία με 3-0 σετ, εμφάνιση που θέλει να επαναλάβει για να προκριθεί στο 5ο final-4 της ιστορίας της (2014, 2015, 2017, 2018). Ο Άρης έχει να προκριθεί σε final-4 από το 1999 όταν πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά η διοργάνωση του κυπέλλου, ενώ τρεις φορές έχει συμμετάσχει σε final-8 (2003, 2005, 2007 που ματαιώθηκε).

Νίκος Κωστακόπουλος (Πανναξιακός ΑΟΝ): «Η πρόκριση στη τετράδα του κυπέλλου είναι ένας από τους στόχους που θέσαμε στην αρχή της σεζόν. Ο αγώνας θέλει ιδιαίτερη προσοχή και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας, μετά την νίκη μας στη Θεσσαλονίκη. Πρέπει να μπούμε με συγκέντρωση από το πρώτο σερβίς για να πάρουμε τη νίκη που θέλουμε».

Ελπινίκη Ζωίδου (ΑΣ Άρης): «Έχουμε μία τελευταία ευκαιρία να πάρουμε ρεβάνς απέναντι στον Πανναξιακό, για να προκριθούμε και στην τετράδα του κυπέλλου. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και το παιχνίδι δεν θα έχει σχέση με τον αγώνα του πρωταθλήματος» δήλωσε η νεαρή πασαδόρος που αναφέρθηκε και στον αναβαθμισμένο ρόλο που έχει, μετά την αποχώρηση της Κριστίνα Τζούριτς.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενε κανείς στην ομάδα. Είναι ευκαιρία για εμένα να δείξω τις δυνατότητές μου στον σύλλογο αλλά και στον εαυτό μου».

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Προημιτελικά - Τετάρτη 13 Μαρτίου

Σχολ. Ν. Φιλαδέλφειας 17.45: ΑΕΚ - Παναθηναϊκός ΑΟ
Διαιτητές: Κουτσούλας, Μουλά Ειρ., Παρατηρητής: Βαρθαλίτης, Επόπτες: Βαρατάσης, Παπαθανασίου, Γραμματεία: Τάλαρου.

Μίκρας 1 19.00: ΠΑΟΚ - ΑΟ Θήρας
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Σταυριανίδης, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Κεχαγιά, Ανθυμίδης, Γραμματεία: Εμμανουηλίδου.

ΔΑΚ Νάξου 19.00: Πανναξιακός ΑΟΝ - ΑΣ Άρης
Διαιτητές: Βουδούρης, Πρέντζας, Παρατηρητής: Βασιλειάδης Στ., Επόπτες: Μουστάκη, Θεοδοσίου, Γραμματεία: Τζακωνιάτου.

Μελίνα Μερκούρη 19.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΣΠ Θέτις
Διαιτητές: Οικονόμου Β., Μαριδάκης, Παρατηρητής: Καλλής Εμμ., Επόπτες: Κατερλή, Παπαγιαννόπουλος, Γραμματεία: Πεσίνογλου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ