1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-03-2019 20:28

Να διατηρήσει την παράδοση ο Ολυμπιακός, για το μπρέικ στο Ρέντη η Θέτιδα

Συνεπής στο ραντεβού με το 11ο σερί final-4 θέλει να είναι ο Ολυμπιακός που υποδέχεται τη Θέτιδα στο «Μελίνα Μερκούρη» (19.00) ώστε να κάνει άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του 9ου διαδοχικού κυπέλλου Ελλάδας.

Από την άλλη πλευρά η Θέτιδα Βούλας βρίσκεται στις 8 καλύτερες ομάδες του θεσμού για δεύτερη σερί χρονιά. Η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη είναι το αουτσάιντερ, όμως σε ένα παιχνίδι νοκ άουτ όλα μπορούν να συμβούν και θα παλέψει δυνατά για πάρει την παρθενική της πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς (Ολυμπιακός ΣΦΠ): «Προετοιμαστήκαμε καλά για το παιχνίδι. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο και η Θέτιδα είναι καλή ομάδα και πιθανότατα θα είναι στα ημιτελικά. Πρέπει στο γήπεδό μας να κάνουμε τη δουλειά μας και να προκριθούμε στο final-4»

.Γιάννης Νικολάκης (ΑΣΠ Θέτις): «Είναι ένα παιχνίδι και όλα είναι ανοιχτά. Σαφέστατα ο Ολυμπιακός είναι το νούμερο ένα φαβορί, όχι μόνο για τον αγώνα αλλά και για την κατάκτησή του τίτλου. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθειά μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ