1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-03-2019 20:14

Για την έκπληξη και το παρθενικό φάιναλ-4 ο ΠΑΟΚ, για το δεύτερο σερί ο ΑΟ Θήρας

Tον δεύτερο της Volleyleague ΑΟ Θήρας υποδέχεται ο πρωτοπόρος της Pre League ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας, με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για το final-4 των Σερρών.

Η ομάδα της Σαντορίνης, το 2018 προκρίθηκε για πρώτη φορά στην τετράδα της διοργάνωσης, την οποία και φιλοξένησε με επιτυχία. Η ομάδα του Μπράνκο Γκάιτς με μοναδική απουσία αυτή της Εμμανουηλίδου θα διεκδικήσει τη νίκη κόντρα στον γηπεδούχο ΠΑΟΚ, ο οποίος από την πλευρά του αγωνίζεται για πρώτη φορά στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας γυναικών.

Δημήτρης Σολκίδης (ΠΑΟΚ): «Ο ΑΟ Θήρας είναι πολύ καλή ομάδα και δίκαια βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Volleyleague. Εμείς το βλέπουμε ως μία πρόκληση απέναντι σε μία ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Αν αυτό γίνει και έρθει κάτι καλό, ευχαρίστως να έρθει. Βασικός μας στόχος είναι η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία, όμως θα προσπαθήσουμε να το διεκδικήσουμε».

Μπράνκο Γκάιτς (ΑΟ Θήρας): «Είμαστε καλύτερη ομάδα αλλά αυτό πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Η παρουσία μας στο final-4 του κυπέλλου είναι ένας από τους στόχους μας, όμως πρέπει να έχουμε το 100% του μυαλού μας στο παρκέ για να πάρουμε τη νίκη. Έχω εμπιστοσύνη στις αθλήτριές μου ότι θα το πετύχουν».

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Προημιτελικά - Τετάρτη 13 Μαρτίου

Σχολ. Ν. Φιλαδέλφειας 17.45: ΑΕΚ - Παναθηναϊκός ΑΟ 
Διαιτητές: Κουτσούλας, Μουλά Ειρ., Παρατηρητής: Βαρθαλίτης, Επόπτες: Βαρατάσης, Παπαθανασίου, Γραμματεία: Τάλαρου.

Μίκρας 1 19.00: ΠΑΟΚ - ΑΟ Θήρας
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Σταυριανίδης, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Κεχαγιά, Ανθυμίδης, Γραμματεία: Εμμανουηλίδου.

ΔΑΚ Νάξου 19.00: Πανναξιακός ΑΟΝ - ΑΣ Άρης
Διαιτητές: Βουδούρης, Πρέντζας, Παρατηρητής: Βασιλειάδης Στ., Επόπτες: Μουστάκη, Θεοδοσίου, Γραμματεία: Τζακωνιάτου.

Μελίνα Μερκούρη 19.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΣΠ Θέτις
Διαιτητές: Οικονόμου Β., Μαριδάκης, Παρατηρητής: Καλλής Εμμ., Επόπτες: Κατερλή, Παπαγιαννόπουλος, Γραμματεία: Πεσίνογλου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ