1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-01-2019 00:12

Προκρίθηκε στους «16» ο Παναθηναϊκός αλλά έχασε την Κοσμά

Στους «16» του κυπέλλου γυναικών προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός που επιβλήθηκε με 3-0 σετ στην έδρα του Απολλώνιου αλλά έχασε για 10 μέρες την Σοφία Κοσμά λόγω διαστρέμματος.

Οι «πράσινες» έκαναν το καθήκον τους κόντρα στον Απολλώνιο, ομάδα της Α2, ο οποίος πάλεψε ειδικά στο πρώτο σετ που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο Παναθηναϊκός θα μπει στην κλήρωση της Πέμπτης (31/1, 12.00 στα γραφεία της ΕΟΠΕ) μαζί με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων που προκρίθηκαν από την Β΄φάση και τις ομάδες της Volleyleague γυναικών.

Η Σοφία Κοσμά ήταν η άτυχη της αναμέτρησης, καθώς υπέστη διάστρεμμα. Η Ελληνίδα ακραία θα χάσει σίγουρα το παιχνίδι με τον Ηρακλή Κηφισιάς (3/2, 15.00) για την 14η αγωνιστική της Πρι Λιγκ και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον Πανιώνιο.

Τα σετ: 0-3 (23-25, 13-25, 14-25)

ΟΦΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ (Δεναξάς): Κορακιανίτη, Θεοδωρακέα, Ταμπάτη, Γούνου, Βυθούλκα, Μπουρέκα / Βαζαίου (λ), Βελιανίτη (λ), Γκιούρδα, Λουρίδα, Καμπούρη, Λακασά, Αποστόλου, Γκιούρδα.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ (Καμπερίδης): Κοσμά, Κελεσίδη, Οικονομίδου, Νούσια, Λαμπρινίδου, Κουντουρά / Ρόγκα (λ), Λεωνίδου, Βογιατζόγλου Α.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ