1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-05-2018 14:37

Πικραμένος ο Τσαλόπουλος, σκέφτεται την αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ

Απογοητευμένος είναι ο Αντώνης Τσαλόπουλος μετά τις τελευταίες εξελίξεις και κυρίως τις δηλώσεις του Δημηκράτη Παπαδόπουλου που απέλυσε μέσω των... ερτζιανών τον Ντανιέλε Ρίτσι και μίλησε για αποτυχημένη χρονιά.

 

Ο Τσαλόπουλος «πάγωσε» όταν πληροφορήθηκε τις δηλώσεις του Παπαδόπουλου. Βρίσκονταν στην Γενική Συνέλευση του ΠΑΟΚ και ρωτούσε και ξαναρωτούσα εάν ισχύουν τα όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ. Ακόμα και στην περίπτωση που συμφωνούσε μαζί του δημιουργούνται ηθικά και πρακτικά ζητηματα.

Πρώτα απ΄όλα ο Τσαλόπουλος ήταν ο άνθρωπος που έχει κλείσει την συμφωνία με τον Ρίτσι και που πληρώνει το συμβόλαιο του και θα ήθελε να είναι αυτός που πρόσωπο με πρόσωπο θα εξηγούσε στον Ιταλό τις προθέσεις της διοίκησης.

Ο Ιταλός βρίσκεται για διακοπές στην Ικαρία και είχε συμφωνήσει με τον Τσαλόπουλο να συνταντηθεί από τις αρχές της νέας εβδομάδας για να μιλήσουν είτε για την παραμονή, είτε για το διαζύγιο.

Ο Τσαλόπουλος στην θητεία του στον ΠΑΟΚ έχει ολοκληρώσει χωρίς προβλήματα όλες τις συνεργασίες και δεν θέλει να έρχεται σε ρήξη με ανθρώπους που έχουν υπηρετήσει τον σύλλογο, πολύ περισσότερο για έναν προπονητή με την εμβέλεια του Ρίτσι.

Εκτός των άλλων ο Τσαλόπουλος είναι της άποψης πως ο Ρίτσι θα μπορούσε να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ από άλλο πόστο και επί πλέον δεν θεωρεί πως η χρονιά ήταν αποτυχημένη.

Θεωρεί πως στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ δεν έχουν αξιολογήσει την προσδορά του όλα αυτά τα χρόνια και σκέφτεται ακόμα και το σενάριο της αποχώρησης.

Ο Τσαλόπουλος ίσως και μέσα στην ημέρα να έχει ραντεβού με τον Θανάση Κατσαρή για να του εκφράσει όχι μόνο τα παράπονα του αλλά και την πρόθεση του να αποχωρήσει δημιουουργώντας νέα δεδομένα για το ΤΑΑ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ