1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-04-2018 19:55

Τσαλόπουλος: «Κούπα Ελλήνων που κατακτήθηκε με θυσίες»

Δήλωση με νόημα έκανε ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ Αντώνης Τσαλόπουλος στις δηλώσεις του μετά την υποδοχή των παικτών της ομάδας του στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης με πτήση από την Ρόδο. Ο Τσαλόπουλος τόνισε πως ο ΠΑΟΚ έχει πέντε τίτλους στο βόλεϊ αλλά όλοι έχουν τεράστια αξία γιατί κατακτήθηκαν μέσα από μεγάλες δυσκολίες:


«Η οικογένεια του ΠΑΟΚ γιορτάζει. Είναι το αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς και μιας μεγάλης προσπάθειας που κάνουμε με αφοσίωση και πίστη. Αυτό που μας ικανοποίησε όλους είναι πως η ομάδα εμφανίστηκε συμπαγής και όλοι ήμασταν σα μία γροθιά. Η ομάδα στηρίχθηκε στους Ελληνες παίκτες. Ηταν συνειδητή επιλογή να στηριχτούμε στους Ελληνες και δικαωθήκαμε. Οι Ελληνες παίκτες υπερτερούν σε όλους τους τομείς και κυρίως γνωρίζουν καλά τι εστί η φανέλα του ΠΑΟΚ. Παρέσυραν και τους ξένους, τους έβαλαν στο κλίμα και φτάσαμε δίκαια στην κατάκτηση του τίτλου. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει πέντε τίτλους στο βόλεϊ αλλά κάθε τίτλος έχει τεράστια αξία γιατί κατακτιέται μέσα από μεγάλες δυσκολίες και πολλές θυσίες».

 

1896136.jpg1896085.jpg1896067.jpgtsalopoulos.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ