1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-03-2018 01:26

Αποστολογιωργάκης: «Τα κορίτσια έδωσαν το 100%»

Ο προπονητής του Ηλυσιακού, Μανώλης Αποστολογιωργάκης δηλώνει ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας του και εύχεται ταχεία ανάρρωση στην αθλήτριά του, Μαριάννα Λιαρούτσου.

«Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας. Τα κορίτσια έδωσαν το 100% για να πραγματοποιήσουν μία καλή εμφάνιση. Δεν καταφέραμε σε συγκεκριμένους τομείς του αγώνα να είμαστε καλοί και δεν μπορέσαμε να πιέσουμε στο σερβίς όσο θέλαμε και δεν έγινε η ανάπτυξη που έπρεπε. Το ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί και προσπαθήσαμε είναι κάτι που κρατάμε.

Στον τελικό φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, είναι πλήρης και το έχει δείξει στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη ότι είναι ένα σκαλί πιο πάνω.

Θέλω να πω περαστικά στην αθλήτριά μου, την Μαριάννα Λιαρούτσου και ο τραυματισμός της μετριάζει την χαρά της συμμετοχής μας. Πλέον στρέφουμε το μυαλό μας στο πρωτάθλημα, έχουμε εξασφαλίσει τα πλέι οφ και έχουμε τις πιθανότητές να πάρουμε την άνοδο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ