1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-03-2018 00:52

Χίπε: «Στον τελικό δίνεις τα πάντα»

Ο Ολυμπιακός πήρε μια πολύ δύσκολη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου γυναικών, με την Σάσκα Χίπε να παίρνει 30 πόντους απέναντι στον ΑΟ Θήρας.
Η ίδια δήλωσε:  «Απλά είμαι χαρούμενη που κερδίσαμε. Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι πέρυσι, κόντρα στη Σαντορίνη, τώρα πάλι κόντρα στην Σαντορίνη, ήταν εξαιρετικές και είμαι πολύ χαρούμενη που καταφέραμε και κερδίσαμε».

Για τον κόσμο που βρέθηκε στο ΔΑΠΠΟΣ: «Ναι πραγματικά πάρα πολύς κόσμος, δυστυχώς όχι τόσοι πολλοί για εμάς αλλά είμαι πολύ χαρούμενη με την όλη ατμόσφαιρα που υπήρχε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού που ήρθαν όπως πάντα. Είναι πάντα ωραίο να παίζεις με τέτοια ατμόσφαιρα, ειδικά για εμένα που είμαι Γερμανίδα και δεν το βλέπεις αυτό τόσο συχνά και αγαπώ να είμαι στην Ελλάδα επίσης για αυτό το λόγο».

Για το τί μας περιμένει στον τελικό: «Είναι ένας τελικός. Πιστεύω οτι ο ημιτελικός ήταν αρκετά δύσκολος αλλά και πάλι είναι ένα παιχνίδι, ένα παιχνίδι που παίζονται όλα οπότε έχεις να δώσεις τα πάντα προκειμένου να κερδίσεις και αυτό θα κάνουμε και αύριο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ