1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-04-2013 02:20

Xριστοδούλου: «Ίδιο πάθος και στον τελικό για το νταμπλ»

Η Στέλλα Χριστοδούλου και η Ράντι Τένεβα μίλησαν στην τηλεόραση της NOVA για τη νίκη επί του Ηρακλή Κηφισιάς και την πρόκριση στον τελικό. «Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος δεν αποδώσαμε τα αναμενόμενα και δεν δείξαμε τον πραγματικό μας εαυτό. Το τελευταίο διάστημα έχουμε συνεχή άνοδο κι αυτό δείχνει πως έχουμε κάνει πολύ δουλειά. Το Κύπελλο θα κριθεί στην καρδιά και στην ψυχή. Το βόλεϊ είναι ένα ομαδικό άθλημα και μετράει η αλληλοκάλυψη που πρέπει να υπάρχει. Και στον τελικό πρέπει να βγάλουμε το ίδιο πάθος που δείξαμε στους τελικούς πρωταθλήματος αλλά το γεγονός ότι κατακτήσαμε το πρωτάθλημα δεν έχει σχέση με το Κύπελλο. Είναι κάτι διαφορετικό το Κύπελλο».
Η Ράντι Τένεβα δήλωσε πως θέλει να κάνει τα νταμπλ: «Μπορούμε να κάνουμε το νταμπλ. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Είναι ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς και πρέπει να τα δώσουμε όλα. Χρειαζόμαστε μεγάλη συγκέντρωση για να δείξουμε ότι το θέλουμε πιο πολύ από τον αντίπαλο. Στηριζόμαστε στην ομαδικότητα. Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό. Προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένη μέσα στο παιχνίδι. Είμαστε όλες οι αθλήτριες δεμένες για να πετύχουμε το μεγάλο στόχο το νταμπλ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ