Εκτυπώστε τη σελίδα
09-02-2018 13:19

Κύπελλο Ανδρών: Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και τα 4 ζευγάρια των προημιτελικών είναι τα εξής: 
Εθνικός Πειραιώς - Παναθηναϊκός    

Ολυμπιακός - ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας ΠΑΟΚ- ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου  ΑΕΚ-Ηρακλής Πετ.Οι προημιτελικές αναμετρήσεις είναι νοκ άουτ, θα γίνουν στις 21 Φεβρουαρίου και οι 4 νικητές θα προκριθούν στο φάιναλ-φορ που θα φιλοξενηθεί στο κλειστό της Γλυφάδας 17-18 Μαρτίου.

Σχετικά άρθρα

  • Κύπελλο Γυναικών: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της προημιτελικής φάσης
    Η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε το πρόγραμμα και τους διαιτητές του προημιτελικής φασης του κυπελλου γυναικών:
  • Ιστορική πρόκριση στην τετράδα για τη Ναρμπόν των Πετρέα και Προύσαλη
    Η... εξωφρενική και πρωτόγνωρη πορεία της Ναρμπόν στο γαλλικό πρωτάθλημα συνεχίζεται μετά τη δεύτερη νίκη, αυτή τη φορά με 3-2 απέναντι στη Σομόν. Η ομάδα των Πετρέα και Προύσαλη με αυτό τον τρόπο έκανε το 2-0 στη σειρά των προημιτελικών και πήρε πανηγυρική πρόκριση στα ημιτελικά. Ο Έλληνας κεντρικός σημείωσε 16 πόντους με 10/15 επιθέσεις και 6 μπλοκ, ενώ ο Προύσαλης πέρα από οργάνωση του παιχνιδιού, είχε και ένα μπλοκ που έπέφερε πόντο. Πρώτος σκόρερ ήταν το... βαρύ πυροβολικό της Ναρμπόν, ο Γκιγιέρμο Φαλάσκα με 25 πόντους, ενώ ο αρχηγός και... γνωστός μας Ρενό Ερπ κράτησε την υποδοχή, αλλά δεν ήταν τόσο αποτελεσματικός στην επίθεση. Αρκέστηκε στους 8 πόντους με 4/20 επιθέσεις, 3 άσους και 1 μπλοκ. Όσο για την αντίπαλο στα ημιτελικά, αυτή βγει από τον σημερινό αγώνα της πρωταθλήτριας Τουρ με τη Ρεν.
  • Πετρέας, Προύσαλης για την πρόκριση στα ημιτελικά
    Η πιο μεγάλη ώρα φτάνει αύριο για τη Ναρμπόν. Η ομάδα των Πετρέα και Προύσαλη, με παρακαταθήκη τη νίκη μέσα στην έδρα της, θέλει να διπλασιάσει τις επιτυχίες της απέναντι στη Σομόν και να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά.