1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-02-2018 22:14

Αρσενιάδης: «Πικρία και προβληματισμός»

Ο προπονητής της Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία της αναμέτρησης κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του ηττήθηκε με 3-2, ωστόσο υποστηρίζει ότι έπρεπε να νικήσει και αδικήθηκε στο τάι μπρέικ:


«Για τρίτη χρονιά η πρόκριση κρίθηκε στο τάι μπρέικ και μέσα σε τρεις μέρες δώσαμε δύο αγώνες 3-2. Αυτό αποδεικνύει πως οι δύο ομάδες είναι κοντά. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες και κυρίως στη δική μου για την προσπάθεια που έκανε.

Αν θέλουμε να μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας θα πρέπει να πούμε πως το ματς τελείωσε 15-13 στο 5ο σετ για την Κηφισιά ή αν θέλετε με 18-16. Έγιναν δύο φάσεις σε βάρος μας στο φινάλε του 5ου σετ που μας αφήνουν πικρία και προβληματισμό. Πρέπει κάποια στιγμή να αναλυθούν αυτές οι φάσεις από αυτούς που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο.

Ο πρώτος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν θέλαμε την πρόκριση στο κύπελλο. Συνεχίζουμε με στόχο την παραμονή στο πρωτάθλημα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ