1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-04-2013 22:00

Χωρίς Τζανακάκη η «πρόβα» της ΑΕΚ (φωτό, video)

Cannot find volleynews.v2/KYPELLO/F4WOMEN2012-13/training-aek folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/KYPELLO/F4WOMEN2012-13/training-aek/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Σαντορίνη, Αποστολή: Αντώνης Αραβαντινός
Με την Γεωργία Τζανακάκη να απουσιάζει λόγω ίωσης, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ μια ημέρα πριν τον ημιτελικό του κυπέλλου του φάιναλ φορ με τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό (12/4, 20:00, Novasports 4).

Η έμπεριη κεντρική είναι αμφίβολη για το αυριανό παιχνίδι και ενδέχεται ο προπονητής της να την προφυλάξει και ενόψει τελικού.

Ύστερα από την απώλεια του πρωταθλήματος η Ένωση θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με την κατάκτηση του κυπέλλου. Μπορεί οι τρεις συνεχόμενες ήττες από τον Ολυμπιακού να δείχνουν πως τα πράγματα είναι δύσκολα για την ομάδα του Απόστολου Οικονόμου, συχνά όμως στον αθλητισμό συμβαίνει οι ομάδες στα δύσκολα να είναι πιο δυνατές.

Απέναντι στην ...σταχτοπούτα της διοργάνωσης η κάτοχος του Σούπερ Καπ θεωρητικά δεν θα έχει δύσκολο έργο, όμως θα πρέπει να το αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ