1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-03-2017 23:55

Παπαγγελόπουλος: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την προσπάθεια»

Συγχαρητήρια στους παίκτες του αλλά και στον Κυπελλούχο Ολυμπιακό έδωσε μετά τον τελικό ο κεντρικός της Κηφισιάς Νίκος Παπαγγελόπουλος.
«Τρίτη φορά σε τελικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και για τρίτη φορά νικητής ήταν ο Ολυμπιακός. Έτσι είναι ο Ολυμπιακός, είναι μία ομάδα που έχει φτιαχτεί για να διεκδικεί όλους τους εγχώριους τίτλους. Εμείς κάναμε μία πολύ καλή προσπάθεια, με πολλές ελλείψεις και η αλήθεια είναι ότι σε κάποια σημεία κολλήσαμε τον Ολυμπιακό στα σχοινιά και εκεί θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι. Θέλαμε να ζήσουμε αυτό το Final 4 σαν μία γιορτή. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, αλλά και στην δική μου ομάδα».

Σχετικά άρθρα

1 σχόλιο

  • Comment Link ΑΟΚΑΡΑΣ Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 21:04 posted by ΑΟΚΑΡΑΣ

    Εκτός από συγχαρτήρια στόν Ολυμπιακό,συγχαρτήρια καί στόν ΠΑΟΚ αλλά καί στήν Ορεστιάδα καί στούς φιλάθλους της γιά τήν παρουσία τους στό "Γκάλης".Θά "λείψει" από τήν Α1 καί εύχομαι ή επιστροφή της νά είναι "αύριο"..
    Καλή συνέχεια σέ όλους..
    ΑΟΚΑΡΑΣ.

    Υ.Γ. Μού έκανε εντύπωση ή στήριξη τών φιλάθλων τής Θεσσαλονίκης στήν ομάδα μου καί ένα μεγάλο ευχαριστώ γιά αυτό.Θύμησε τή στήριξη τών Καλαματιανών στόν τελικό πού έγινε στήν πόλη τους..

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ