1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-03-2017 23:20

Μπόσκαν: «Και τώρα το πρωτάθλημα»

Συγχαρητήρια στους παίκτες του έδωσε ο Σλόμπονταν Μπόσκαν λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό και έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Ειδικά στα κρίσιμα σημεία του αγώνα διατηρήσαμε τη συγκέντρωση και την ψυχραιμία μας και πήραμε τη νίκη. Τόνισα στους παίκτες μου πριν το παιχνίδι ότι είναι δύσκολο να παίξεις έναν αγώνα τον οποίο όλοι θεωρούν ότι τον έχεις κερδίσει πριν καν αρχίσει. Περίμενα ότι θα ήταν δύσκολο για εμάς αλλά δεν ήξερα πόσο» ενώ πρόσθεσε:

«Η Κηφισιά είναι μια καλή ομάδα, με καλούς και έμπειρους παίκτες οι οποίοι γνωρίζουν να παίζουν τέτοια παιχνίδια και είδαν όλοι σήμερα για το τι είναι ικανοί να κάνουν όταν παίζουν καλά. Εμείς κερδίσαμε τον τίτλο και τώρα κοιτάμε τη συνέχεια. Επόμενος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο δρόμο γιατί ξεκινάμε από το μηδέν. Πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να νικάμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ