1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-03-2017 00:10

Φιλίποφ: «Ομάδα φτιαγμένη για να κερδίζει τίτλους»

Ο Ντίμα Φιλίποφ μίλησε για τη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, ευχαρίστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού για τη στήριξη στο ξενοδοχείο και στο γήπεδο και έδωσε το σύνθημα για την αυριανή νίκη επί της Κηφισιάς.
«Όπως έχω πει ξανά ο Ολυμπιακός ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να πάρει το Κύπελλο. Αύριο είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι του διημέρου και θέλουμε να κρατήσουμε το τρόπαιο. Αυτή η ατμόσφαιρα μας αρέσει, γουστάρουμε να παίζουμε σε τέτοιο γήπεδο. Είχαμε τον κόσμο μας και στη Θεσσαλονίκη, τους ευχαριστούμε που ήρθε και μας στήριξε γιατί ήταν μεγάλη βοήθεια για μας. Ήρθαν και στο ξενοδοχείο και έδειξαν ότι μας στηρίζουν γι'αυτό τους ευχαριστούμε. Δεν ξέρω κατά πόσο ήταν ειδικής διαχείρισης ο αγώνας, ήταν οπαδοί των δύο ομάδων στο γήπεδο. Πιστεύω ότι μπορεί να γίνει και στα επόμενα παιχνίδια αυτό γιατί δεν έγιναν φασαρίες. Απλά πρέπει να γίνει ή ειδικής διαχείρισης ή ματς κανονικό με οπαδούς των δύο ομάδων.

Για τον τελικό με την Κηφισιά: «Είδαμε λίγο τον ημιτελικό, τους ξέρουμε και μας ξέρουν. Είναι ένας καταπληκτικός παίκτης εκεί ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ, έχει καλό πασαδόρο και φυσικά τον Χριστοφιδέλη που είναι θρύλος του ελληνικού βόλεϊ. Είναι πάρα πολύ καλή ομάδα αλλά είμαστε ομάδα φτιαγμένη για να κερδίζουμε και πιστεύω αυτό θα γίνει».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ