1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-11-2012 17:17

Η Β' φάση κυπέλλου των ανδρών

Χανιά και Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας θα είναι οι αντίπαλοι των ΑΕΚ και Παναχαϊκής αντίστοιχα στη 2η αγωνιστική της Β φάσης του κυπέλλου των ανδρών.
Στις 12 Δεκεμβρίου θα διεξαχθούν οι νοκ άουτ αναμετρήσεις και τα ζευγάρια, όπως προέκυψαν από τη σημερινή κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΕΟΠΕ, είναι τα εξής:

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Ερμής Ηγουμενίτσας-ΑΓΣ Ιωαννίνων

ΑΕΚ-ΣΦΠ Χανίων

ΟΦΗ-ΓΕ Ηρακλείου

Γέρας Μυτιλήνης-Ταταύλα

Φθία Λαμίας-Μεταμόρφωση

Μοσχάτο-Παλλήνη

ΑΕ Αμπελοκήπων-Κολλέγιο Αθηνών

Καλαμάτα 80-Φιλία Περάματος

Πίσαλις Πύργου-Οδυσσέας Αμαρουσίου

Κύζικος-Ερμής Πατρών

Παναχαϊκή-Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας

Ασκληπιός-ΣΠΑ Καρδίτσας

Μακεδονικός-Λήμνος Sports Club

Ελπίς Αμπελοκήπων-Ορεστιάδα

Νέστωρ-Αριστοτέλης Σκύδρας

Αίας Ευόσμου-ΜΕΝΤ

Σχετικά άρθρα

  • Επίσημα στη Σύρο για τρίτη φορά το φάιναλ-4 του κυπέλλου
    Πέντε χρόνια μετά την τελευταία φορά που φιλοξένησε το φάιναλ-4, η τελική φάση του κυπέλλου ανδρών επιστρέφει στην Ερμούπολη της Σύρου. Στο «Δημήτριος Βικέλας» εκεί όπου το 2012 ο Ηρακλής και το 2015 ο Π.Α.Ο.Κ. πήραν την κούπα, θα διεξαχθεί η 35η τελική φάση του θεσμού. 
  • Κύπελλο ανδρών: Kληρώνει για το φάιναλ-4 την Τετάρτη 12/02 (12.00)
    Την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου και ώρα 12.00 στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του φάιναλ-4 του κυπέλλου Ελλάδας ανδρών.
  • Ντέρμπι Φοίνικα-Παναθηναϊκού στο δρόμο για το φάιναλ-4, στα μαλακά Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ
    Ηρακλής - Κηφισιά, Φοίνικας Σύρου - Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός - Ελπίδα Αμπελοκήπων και ΑΕΝ Πανοράματος - ΠΑΟΚ είναι τα ζευγάρια των προημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδας ανδρών, όπως προέκυψαν από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ..
  • Το Πανόραμα η μόνη εκπρόσωπος της Α2 στα προημιτελικά του κυπέλλου
    Η ΑΕΝ Πανοράματος θα είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Α2 ανδρών στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας ανδρών. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε στην σκληρή έδρα της με 3-0 σετ της συμπολίτισσας ΧΑΝΘ και θα βρίσκεται στη κλήρωση της Πέμπτης (23/01, 12.00) μαζ΄με επτά ομάδες της Volley League.
  • Με περίπατο ο Ηρακλής στην οκτάδα του κυπέλλου
    Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν ο Ηρακλής παίρνει την πρόκριση για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας ανδρών. Ο «γηραιός» για τη φάση των «16» της διοργάνωσης επικράτησε του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 3-0 σετ στο κλειστό της Μίκρας και θα είναι μία από τις οκτώ ομάδες που θα μπουν στη κλήρωση το μεσημέρι της Πέμπτης (23/01).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ