1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-02-2017 00:36

Για την έκπληξη η Νίκη Αιγινίου, για την... παραμονή η Ορεστιάδα

Η Νικη Αιγινίου υποδέχεται την ουραγό της Volleyleague Ορεστιάδα σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της φάσης των 16 του Κυπέλλου ανδών (8/2, 20.30).
Η Νίκη Αιγινίου θέλει να ξεπεράσει την ήττα από την Ολυμπιάδα που την έριξε στην δεύτερη θέση του ομίλου της στην Α2, και μια πρόκριση επί της Ορεστιάδας θα ήταν πολύ σημαντική.

«Για μας είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι γιατί θέλουμε να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας με ομάδα μεγάλης κατηγορίας» είπε ο τεχνικός των γηπεδούχων Θανάσης Στράντζαλης και συνέχισε: «Η Ορεστιάδα είναι σίγουρα το φαβορί, αλλά τις πιθανότητες που έχουμε θα τις διεκδικήσουμε κι η αλήθεια είναι ότι έτσι όπως προέκυψε η διασταύρωση των ζευγαριών κι οι τέσσερις ομάδες που εμπλέκονται έχουν τις δικές τους ελπίδες για να βρεθούν στο φάιναλ φορ».

Από την άλλη, η Ορεστιάδα έχοντας βασική προτεραιότητα να φορτσάρει στο πρωτάθλημα για τη δύσκολη μάχη της παραμονής, θέλει να αφήσει την κούραση στην άκρη και να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο. Ο τεχνικός της Μπάμπης Σταματόπουλος σχολίασε: «Αύριο είναι ένα παιχνίδι Κυπέλλου και πάντα ο θεσμός αυτό έχει εκπλήξεις άμα υποτιμήσεις τον αντίπαλο. Εμείς στόχο μας έχουμε τη σωτηρία αλλά και αυτό το παιχνίδι θα μας κάνει καλό γιατί η ομάδα χτίζεται αγώνα με αγώνα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ