1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-02-2017 23:44

Η μάχη των... ημίθεων

Ο Ηρακλής Χαλκίδας υποδέχεται τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης (8/2, 19.00) σε αναμέτρηση για τους 16 του Κυπέλλου ανδρών.
Στη Χαλκίδα η ψυχολογία είναι ανεβασμένη μετά τη νίκη απέναντι στην Ορεστιάδα για το πρωτάθλημα: «Είναι μια καλή ευκαιρία να προχωρήσουμε στο θεσμό του Κυπέλλου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Ηρακλής δεν παραμένει μια καλή ομάδα επειδή φύγανε οι ξένοι του. Αντιθέτως παίζει πλέον χωρίς άγχος κι είναι πολύ ψηλά στη βαθμολογία, αλλά κι εμείς έχουμε μια νότα αισιοδοξίας με το νέο ρόστερ. Δείξαμε καλά στοιχεία στον αγώνα με την Ορεστιάδα κι έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε», τόνισε ο Σπύρος Γκολίτσης.


Ο Ηρακλής που μετά τον αγώνα με την Παναχαϊκή και τη νίκη του για το πρωτάθλημα ταξίδεψε κατευθείαν στην Χαλκίδα, θα αγωνιστεί και σ’ αυτό το παιχνίδι χωρίς τον Χρήστο Στεφανίδη με τον Γιάννη Ορφανό να τονίζει: «Σίγουρα οι τελευταίες νίκες είναι σημαντικές, αλλά δεν πρέπει να επηρεαστούμε και να αρκεστούμε σ’ αυτές. Είναι μια διαφορετική διοργάνωση, θέλουμε να προχωρήσουμε αν και η κλήρωση δεν μας ευνόησε, Η Χαλκίδα είναι βελτιωμένη ,έχει ενισχυθεί και σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή η δομή της ομάδας κάθε παιχνίδι είναι ένα ξεχωριστό κίνητρο για όλους».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ