1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-01-2017 23:43

Με τις ομάδες της Volley League η ΕΑΠ στο κύπελλο, 3-0 την Καλαμάτα 80

Μετά τον ΟΦΗ και τον Εθνικό Πειραιώς η ΕΑ Πατρών είναι η τρίτη ομάδα της Α2 Ανδρών που παίρνει την πρόκριση για τους «16» του κυπέλλου Ελλάδος. Οι πατρινοί νίκησαν εύκολα με 3-0 την Καλαμάτα 80 στο κλειστό της Παραλίας και πλέον προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του θεσμού με τις 12 ομάδες της Volley League.

Στο πρώτο σετ η Καλαμάτα '80 μπήκε καλά και προηγήθηκε με 9-6 όμως σταδιακά οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία και τελικά κατέκτησαν το σετ με 25-22.

Στο δεύτερο σετ η ΕΑ Πατρών κυριάρχησε απόλυτα και κατάφερε να επικρατήσει με 25-16. Ιδια εικόνα και στο τρίτο σετ με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν και πάλι με 25-16 και να παίρνουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Η 4η αγωνιστική της Β' φάσης του κυπέλλου θα ολοκληρωθεί αύριο με την αναμέτρηση Ελπίδα Αμπελοκήπων - Νίκη Αιγινίου (21.00).

Τα σετ: 0-3 (22-25, 16-25, 16-25)

ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80: (Kουλιέρης): Κακαλέτρης, Μάνα, Κοτσάκης, Λουκάς, Μπουσούνης, Μανιατέας / Εξαρχέας(λ), Ντάκουρης.
ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ: (Αγγελόπουλος): Γεωργακόπουλος, Δρακόπουλος, Μακρυγιάννης, Κάβουρας, Τσαρκατόγλου, Κανελλόπουλος / Δασκαλόπουλος (λ), Καραγιώργος (λ), Μούρτζης, Πατρινός, Γιαννούτσος.

Πηγή φωτό: eleftheriaonline.gr

2 σχόλια

  • Comment Link Jendai Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017 09:58 posted by Jendai

    Παιδια εντάξει. Την είπατε στην Αθηνά γιατι το πηγαινε φιρί φιρί. Δίκαιο. Αλλά και ο Άρης δεν είναι ο Μπερναντίνιο. Ευτυχώς θα παρατηρήσω που δεν συμμετέχει στην κατηγορία με ομάδα ο Γρουμούσας. Θα του είχε πάρει του Αρη πάλι ταυτότητες, διαβατήρια κλπ. Εύχομαι καλή άνοδο στην ιστορική ΕΑΠ, αλλά να κρατάτε χαμηλα το κεφάλι

  • Comment Link ΕΑΠΙΤΗΣ Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017 21:52 posted by ΕΑΠΙΤΗΣ

    Που είναι η Αθηνά οεοοοο;Γιατί δεν μιλά τώρα; Βρήκατε μία άσχημη της Ε.Α.Π. και την είπατε μέχρι και στον Άρη, που σας έχει ανοίξει τα μάτια; Φορέστε γυαλιά για να τον βλέπετε. Σας έχει αφήσει έτη φωτός πίσω.Εάν δεν σας βολεύουν οι ώρες προπόνησης της Ε.Α.Π. για να έρχεστε να την βλέπετε και να σας κάνει σεμινάριο επικοινωνήστε με θΈΜΗ - ΤΑΚΗ - ΘΟΔΩΡΟ να προσαρμόσουν τις ώρες σε εσάς. Να το ξέρετε όποιος τα έβαλε με την Ε.Α.Π. την ..........πάτησε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ