Εκτυπώστε τη σελίδα
20-01-2017 17:38

Δεν κατεβαίνει στο κύπελλο ο Μεσσηνιακός

Με ανακοίνωση του ο Μεσσηνιακός γνωστοποιεί πως αδυνατεί να μεταβεί στην Αθήνα για την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Πορφύρα τις ημέρες και τις ώρες που έχουν προκαθοριστεί.
Μεγάλη δυσαρέσκεια υπάρχει στον Μεσσηνιακό με την κλήρωση του Κυπέλλου γυναικών που στέλνει την καλαματιανή ομάδα για 4η φορά σε εκτός έδρας αναμέτρηση. Οι Μεσσήνιοι με ανακοίνωση του γνωστοποιούν πως αδυνατούν να μεταβούν στην Αθήνα για την αναμέτρηση με τον Πορφύρα και δείχνουν την δυσαρέσκεια τους προς την Ομοσπονδία.

Η ανακοίνωση:

«Στην κλήρωση για το Κύπελλο Βόλεϊ Γυναικών, η ομάδα του Συλλόγου μας καλείται να δώσει τον 4ο συνεχή εκτός έδρας αγώνα, αφού κληρώθηκε να αγωνιστεί με την ομάδα του Πορφύρα την Τετάρτη 25.1.2017 στις 21.45 στο γήπεδο του Πειραιά. Στην παρατήρησή μας στον υπάλληλο της ΕΟΠΕ πως η ώρα αυτή είναι εξουθενωτική για Ομάδα μας που θα μετακινηθεί 500 χιλιόμετρα για να αγωνιστεί μεσοβδόμαδα για αγώνα Κυπέλλου, μας απαντήθηκε πως στο γήπεδο Σαλπέας είναι κλειστό τις προηγούμενες ώρες και πως μόνο αυτή που μας προτείνεται είναι διαθέσιμη. Ακολούθως μας προτάθηκε να αγωνιστούμε εργάσιμη μέρα, την Τρίτη 24.1.2017 στις 19.30.

Με δεδομένο πως η Ομάδα μας:

α) η συγκυρία της κλήρωσης δεν απάλλαξε την ΚΕΠ/ΕΟΠΕ από τις ευθύνες για τους προηγούμενες τρεις «τιμωρητικούς» ορισμούς των αγώνων μας και μας οδηγεί σε 4ο συνεχή μετακίνηση,

β) αγωνιζόμαστε την Κυριακή 22.1.2017 στις 17.00 στην Καλαμάτα και την Παρασκευή 27.1.2017 θα μετακινηθούμε στην Κρήτη για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΓΑΣ Μεσσαράς: Δηλώσαμε πως αδυνατούμε να ταξιδέψουμε στον Πειραιά τις ημέρες και τις ώρες που μας προκαθόρισαν».

1 σχόλιο

  • Comment Link Καρακύκλας Χαράλαμπος Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 21:23 posted by Καρακύκλας Χαράλαμπος

    ...αφού είναι γνωστά τα προβλήματα με το γήπεδο του Πορφύρα...γιατί η ομοσπονδία δεν εξασφαλίζει εκ των προτέρων μια λογική και αντάξια του θεσμού του κυπέλλου ώρα?...Γιατί ο Μεσσηνιακός "κληρώθηκε" ΤΕΣΣΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ να παίξει εκτός έδρας?...ΘΕΑ ΤΥΧΗ τι είναι αυτά που κάνεις?.....Φίλε Χρήστο Ζερίτη,΄"αιμοδότη" του Μεσσηνιακού....γιατί διαμαρτυρήθηκες και πέρισυ και εφέτος?....δεν ήξερες ότι "μανιάτες" είναι πολλοί στην Αθήνα?...άραγε αξίζει κανείς να ασχολείται με το volley που όλος αυτός ο συρφετός το απαξιώνει....άλλωστε το εισπράττουν αυτό ....ειδικά στην Aθήνα από την ελάχιστη προσέλευση φιλάθλων στο 90% των αγώνων...αλλά μυαλό δεν βάζουν...όχι βέβαια ότι στην επαρχία είναι καλύτεροι παράγοντες,παραγοντίσκοι και παρατρεχάμενοι....μόνο που τους βλέπεις βγάζεις συμπέρασμα....αξίζει φίλε να ασχολείσαι με δαύτους?...μια χούφτα είναι ...οι ίδιοι και οι ίδιοι ...όμοιος ομοίω...ανίατον το νόσημα φίλε...αλλά δυστυχώς χρόνιο....άστους να βολοδέρνουν λοιπόν...εσύ βάζεις βαθειά το χέρι στη τσέπη χωρίς αυτό να είναι καθόλου ανταποδοτικό..ούτε από την άποψη της ηθικής επιβράβευσης και του στοιχειώδους σεβασμού...δεν το βλέπεις?...