Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
29-11-2012 01:08

Χανιά, Κύδων, Λαμία, Δράμα, ΑΓΣΙ, Άρης, Αίας, Βύρωνας, Ιωνικός Ν.Φ και Πορφύρας προκρίθηκαν στον Γ΄γύρο

Τα Χανιά, ο Κύδων Χανίων, ο ΓΣ Λαμία, ο ΓΣ Δράμας, ο ΑΓΣ Ιωαννίνων, ο Άρης, ο Αίαντας Ευόσμου, η Ένωση Βύρωνα, ο Ιωνικός Ν.Φ.  και χθες ο Πορφύρας προκρίθηκαν στον Γ΄γύρο του Κυπέλλου γυναικών μετά τους αποψινούς αγώνες νοκ άουτ. Κλειστό βρήκαν οι ομάδες το Ζηρίνειο και δεν έγινε η αναμέτρηση Γκράβα - ΖΑΟΝ κι έτσι στην αυριανή κλήρωση της Γ΄φάσης θα μπει στην κληρωτίδα η «νικήτρια του αγώνα». Όπως και στους άνδρες οι φιλοξενούμενοι είχαν την τιμητική τους καθώς νίκησαν στους 8 από τους 10 αγώνες και ένας αναβλήθηκε.
Κύπελλο Γυναικών Β΄φάση

Τρίτη 27/11/2012
ΑΟ Ενωση Ιλίου - ΑΟΦ Πορφύρας 0-3

Τετάρτη 28/11/2012
ΑΕ Γκράβας - Ζηρίνειος ΑΟΝ (αναβλήθηκε λόγω κατάληψης των εργαζομένων από τις κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ)
ΑΣ Ιωνικός - ΓΣ Αστέρας Αγ.Δημητρίου 3-1 (19, 21, 25-27, 25-09)
ΑΕ ΑΓ.Παρασκευής - Ενωση Βύρωνα 2-3
ΓΣ Γρεβενών - ΑΠΣ Αίας 1-3
ΑΣΚ Λαγκαδάς - ΑΣ Αρης 2-3
ΓΕ Παναχαική - ΑΓΣ Ιωαννίνων 2-3
ΑΣΑ Εβρος - ΓΣ Δράμας 0-3
ΑΟ Σουφλαρίων - ΓΣ Λαμία 1-3
ΑΟ Κύδων - ΓΑΣ Μεσσαράς 3-2
ΓΕ Ηρακλείου - ΣΦΠ Χανίων 0-3 (18-25, 20-25, 16-25)


 

Σχετικά άρθρα

  • Final-4 Κυπέλλου Γυναικών LOCO: Πάθος για... κούπα στον τέταρτο τελικό ΑΕΚ - Ολυμπιακού (10/3, 20.15 ΕΡΤ 3)
    Η ώρα για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς έφτασε στο γυναικείο βόλεϊ καθώς το βράδυ της Κυριακής (10/3, 20:15, ΕΡΤ3) ΑΕΚ και Ολυμπιακός τίθενται αντιμέτωποι στον τελικό του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος Loco που θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Γιώργος Γαλανόπουλος» στο Λουτράκι.
  • Eπιστροφή Γιοβάνη στο ΖΑΟΝ
    Στο ΖΑΟΝ  επέστρεψε μετά πο ένα χρόνο η Μάρβη Γιοβάνη. Η πολύπειρη διαγώνια μετά την αποχώρηση της από την Θέτιδα Βούλα με την οποία αγωνίστηκε στον πρώτο γύρο της Volley League, συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας των βορείων προαστίων να επιστρέψει στο Ζηρίνειο, ώστε να την ενισχύσει επιθετικά στον δεύτερο γύρο της Πρι Λιγκ.
  • 'Αρης: Δυνάμωσε στο κέντρο με Μπέτα Ντούμανσιτς
     N'έα ενισχυση στο κέντρο  για τον Άρη με την Κροάτισσα Μπέτα Ντούμανσιτς (1.89, 1991) , η οποία έπαιξε  στην Ντιναμό Βουκουρεστίου ενω 'εχει κανει συνολικά σπουδαία καριέρα σε Ιταλία, Γερμανία και Τσεχία.
  • Ψήλωσε στο κέντρο ο Άρης με Νίνα Νεσίμοβιτς
    Την απόκτηση της 27 χρονης Αυστριακής κεντρικής (1μ88), Νίνα Νεσίμοβιτς η οποία έκανε ντεμπούτο στο ματς κόντρα στον Απολλώνιο, ανακοίνωσε ο Άρης.
  • O Άρης καλωσόρισε την Κατερίνα Κτιστάκη
     Στον Άρη θα συνεχίσει να καρφώνει η Κατερίνα Κτιστάκη. Η 27 χρονη ακραία (1μ83) που εχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες (ΖΑΟΝ, Αιγάλεω, Κόρινθο, ΑΘΛΕΣΗ, ΓΕΗ, ΑΟ Λαμίας),αναμένεεται να βοηθήσει την επίθεση του Άρη ο οποίος ξανακτίζεται απο την αρχή με στόχο την άνετη παραμονή στη νέα Volley League