1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-03-2013 23:50

Με καυτή εξέδρα ο Φοίνικας στο Ρέθυμνο

Περισσότεροι από 97 φίλοι του Φοίνικα Σύρου έχουν δηλώσει συμμετοχή στην εκδρομή για το Final Four του Κυπέλου που θα διεξαχθεί στο Ρέθυμνο 23 και 24 Μαρτίου. 

 

Σύμφωνα μάλιστα με τις εκτιμήσεις της Λέσχης των φίλων της ομάδας μέχρι το τέλος της προθεσμίας υποβολής συμμετοχής στην εκδρομή, το Σάββατο (16/3) ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί.

Το πρόγραμμα εκδρομής:
- Αναχώρηση από Σύρο για Ηράκλειο ακτοπλοϊκώς τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 22 Μαρτίου
- Άφιξη στο Ηράκλειο το πρωί του Σαββάτου 23 Μαρτίου και μεταφορά στο Ρέθυμνο με ναυλωμένο πούλμαν
- Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο του Ρεθύμνου το Σάββατο 23 Μαρτίου
- Την Κυριακή 24 Μαρτίου, μετά την λήξη του τελικού, μεταφορά στο Ηράκλειο με ναυλωμένο πούλμαν και επιστροφή ακτοπλοϊκώς στη Σύρο τα ξημερώματα της Δευτέρας 25 Μαρτίου.

* Οι ακριβείς ώρες αναχωρήσεων-αφίξεων θα ανακοινωθούν μόλις οριστικοποιηθεί η πραγματοποίηση της εκδρομής. Επαναλαμβάνεται ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την πραγματοποίηση της εκδρομής είναι να υπάρξει ικανοποιητικός αριθμός συμμετοχών προκειμένου το πλοίο για Κρήτη να προσεγγίσει το λιμάνι της Σύρου.

Πληροφορίες στο τηλ. 22810-87666

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα από την κατηγορία: « Kύπελλο Γυναικών 2012-13 Κύπελλο Ανδρών 2011-12 »

2 σχόλια

  • Comment Link φοινικας Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013 06:35 posted by φοινικας

    Ολη η παρεα μου ακυρωσαμε το ταξιδι γιατι ενημερωθηκαμε οτι τελικα το πλοιο δεν περναει απο Συρο...και μαζι με εμας εμαθα οτι οι μισοι σχεδον δεν θα κατεβουν κρητη...κριμα...μας κρεμασε η εταιρια που δεν περναει απο εδω.καλη επιτυχια στον Φοινικα.

  • Comment Link 76er Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013 07:22 posted by 76er

    λοιπόν,επειδή βλέπω να υπάρχει πρόβλημα στο γήπεδο του Ρεθύμνου λόγω του λαού της Σύρου προτείνω να διεξαχθούν οι τελικοί στο ΟΑΚΑ. Από ότι πληροφορούμαι μέχρι τους αγώνες ενδέχεται οι ενδιαφερόμενοι να αυξηθούν σε 122, οπότε όλοι αντιλαμβάνεστε ότι θα υπάρξει πρόβλημα χωρητικότητας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ