1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-03-2016 00:24

Αστραψε και βρόντηξε ο Μαυρομάτης, ζήτησε παραιτήσεις!

Εξαλλος με τους συνεργάτες του και κυρίως με όσους είχαν επιφορτιστεί με τα οργανωτικά θέματα του φάιναλ-4 του κυπέλλου είναι ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης.

Μετά το επεισόδιο του Τσαλόπουλου με τον Μαυρομάτη, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ κάλεσε σύσκεψη με τα μέλη του Δ.Σ. και φανερά εκνευρισμένος τους εξέθεσε τα λάθη και τις παραλείψεις που παρατήρησε και ο ίδιος κατά τη διάρκεια των ημιτελικών. Εκτός από τα παράπονα του ΠΑΟΚ για το θέμα των οπαδών του Ολυμπιακού και τα πανό, πολλά από τα συμφωνηθέντα για τα μέτρα ασφαλείας δεν τηρήθηκαν. Παράπονα έχει και ο Ολυμπιακός επειδή δεν υπήρχαν διαθέσιμα αποδυτήρια όταν έφτασαν οι παίκτες του στο γήπεδο και οι περισσότεροι προετοιμάστηκαν στον πάγκο, ενώ όταν άρχισε το ζέσταμα πήγαν τους σάκους στα αποδυτήρια. Ο Μαυρομάτης νωρίτερα έγινε αποδέκτης και των παραπόνων του Παναθηναϊκού.

«Με αφήσατε για άλλη μία φορά εκτεθειμένο. Ζητώ τις παραιτήσεις όλων σας», φώναζε ο Μαυρομάτης στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., ενώ μέχρι αργά το βράδυ γίνονταν διαπραγμάτευση με τον Ολυμπιακό και την Κηφισιά για τον αριθμό των προσκλήσεων στον τελικό.

5 σχόλια

  • Comment Link volleyman Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016 15:19 posted by volleyman

    Σωστός ο προηγούμενος bloger. Ο πρώτος που πρέπει να παραιτηθεί είναι ο κος Μαυρομάτης.
    ακούστηκε πρόεδρος ομοσπονδίας, με σωματείο της τον εργοδότη του προέδρου της ομοσπονδίας (ΠΑΟΚ) αφού είναι και νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ. Αυτό δεν είναι ασυμβίβαστο;
    Κι όλα αυτά από τον πρωην διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Λιάνη επί ...βαθέως ΠΑΣΟΚ, λίγους μήνες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που τώρα όμως στελεχώνει τον αθλητικό...ΣΥΡΙΖΑ και γλύφει τους Συναδινοκοντονήδες!
    Πείτε μου δηλαδή αυτός τι θα κοιτάει να κάνει; να φτιάξει το βόλει ή να κάνει ό,τι του λενε τα αφεντικά του στον ΠΑΟΚ; Ρε ουστ από δώ. Επαγγελματίες- παράγοντες...

  • Comment Link pao29 Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016 10:16 posted by pao29

    σσσσσσσσσσσσσσσ...μην μιλαει κανεις...ερχεται αστραποβροντο απο τον επικεφαλη των ολυμπιων...ρηξικελευθε μαυροματτη, τωρα πια ανοιγονται νεοι δρομοι και για νεες επιτυχιες της εθνικης με οδηγο τον πρωτομαστορα τον καλμαζιδη...δεν ξερω αν θα δει dvd η προπονησεις για να καλεσει τις παικτριες(σημειωση...δεν εχει γινει απο περυσι τον Σεπτεμβριο ουτε μια συγκεντρωση η προπονηση της εθνικης γυναικων)αλλα εχω εμπιστοσυνη για νεες επιτυχιες στο διδυμο μαυροματτη-καλμαζιδη...

  • Comment Link PAVLOS15 Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016 07:40 posted by PAVLOS15

    καλημέρα σε όλους , τι αυτοκτονία του παοκ ήταν πάλι αυτή ρε παιδιά !!! αυτή η ομάδα έχει σοβαρό θέμα ψοχολογίας . Μακάρι να μπορέσει ο Καλμαζίδης να βρει την λύση . Και μια παρατήρηση παρόλο που δεν είμαι προπονητής . Δεν μπορω να καταλάβω γιατί ξεκινάει βασικός ο jablonsky που είναι συνεχώς αρνητικός και σε επίθεση και σε υποδοχή (που είσαι safranovic θα λένε σίγουρα στον παοκ) και όχι ο εφραιμίδης ο οποίος κατά την γνώμη μου είναι καλύτερος . Απλά και μόνο γιατί ο jablonsky είναι μεταγραφή ; Σωστά τα παράπονα του Πάοκ στον Μαυρομάτη για τα πανώ και την παρουσία οπαδών του Ολυμπιακού ( ο Τσουκαλάς δηλωμένος ως υπεύθυνος ακαδημιών !!!- φαντάσου ο Τσουκαλάς να διαπαιδαγωγεί τα παιδιά μας !! - τι άλλο θα δούμε ρε παιδιά !!) , αν και σίγουρα δεν είναι αυτή η αιτία της ήττας του αυτόχειρα Παοκ .

  • Comment Link PGPao Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016 01:49 posted by PGPao

    Για... Την δική του παραίτηση, ούτε λόγος φαντάζομαι ε;

  • Comment Link κατάντια Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016 22:49 posted by κατάντια

    Και να ήταν η πρώτη φορά! Στο final four του κυπέλλου γυναικών στη Χίο, Ηλιούπολη και ΑΕΚ στον ημιτελικό άλλαξαν στην αποθήκη. Ποιος ασχολείται πλέον με την κατάντια του ελληνικού βόλεϊ;;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ