1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-03-2016 20:15

Ανδρεόπουλος: «Το παιχνίδι έληξε με τραγικό τρόπο»

Πολλά παράπονα από την απόφαση του Γεωργουλέα στο 14-13 του τάι μπρέικ είχε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός υποστηρίζει πως υπήρχε παράβαση από αθλητή της Κηφισιάς που δεν καταλογίστηκε, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που κάνει ο Παναθηναϊκό τα τελευταία 2 χρόνια για να επανέλθει στην κορυφή.
«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Η κάθε ομάδα έπαιξε με τα όπλα που διαθέτει, κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Δυστυχώς κρίθηκε με αυτό τον τρόπο, το τραγικό διαιτητικό λάθος είναι άσχημο για όλους. Ήταν ξεκάθαρο φιλέ από αθλητή της Κηφισιάς. Εμείς συνεχίζουμε και θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Κηφισιά στον τελικό» ενώ για το τι κρατάει ο Παναθηναϊκός από την φετινή του παρουσία στο φάιναλ-4 είπε: «ο Παναθηναϊκός επέστρεψε σε ένα φάιναλ-4 μετά από πολλά χρόνια. Πριν 1,5 χρόνο η ομάδα πάλευε για τον υποβιβασμό. Αναλάβαμε την τεχνική ηγεσία της ομάδας για να αποφύγουμε τα πλέι άουτ. Με τα ίδια όπλα, με τις ίδιες οργανωτικές δυσκολίες, καταφέραμε να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό στην 4η θέση πέρυσι, 5η θέση φέτος. Αυτό όμως για τον Παναθηναϊκό δεν μας φτάνει. Θέλουμε τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή και η κουβέντα στο πως θα τα καταφέρουμε αυτό έχει ξεκινήσει με την διοίκηση, η οποία είναι πολύ άξια για να το κάνει».

11 σχόλια

  • Comment Link king 13 Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016 18:48 posted by king 13

    by posted insider τι δηλαδη καθισε και εχασε ο παναθηναικος απο αυτες τις ομαδες να τις σωσει αγωνιστικα, καλο το παραμυθακι που σερβιρουν τα ρουμελιωτακια αλλα δεν περναει

  • Comment Link παο13 Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016 18:23 posted by παο13

    αφου συμφωνουμε τοτε γιατι δεν εμεινε σιγα το υπερογκο συμβολαιο

  • Comment Link insider Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016 14:34 posted by insider

    παο13: Είμαι σίγουρος ότι Στοιβαχτής είναι καλύτερος από Μαρούλη. Εξάλλου παίζει Α1 από το 2001.
    King 13: Παίζει πολύ παρασκήνιο φίλε σε κάτι αναπάντεχες νίκες-ήττες
    ΠΑΟ volley: Έχεις δίκιο ότι ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλο budget. Όμως αφενός δεν ξέρω αν ειναι μεγαλύτερο από αυτό του Ολυμπιακού αφετερου μεγάλωσε απότομα μετά τα Χριστούγεννα... Αυτό το μπάχαλο που έγινε δεν ξέρω αν θα προλαβει να το τακτοποιήσει ο Καλμαζίδης για να ανταγωνιστεί ομάδες που λειτουργούν από την αρχή της χρονιάς με συγκεκριμένο πλάνο και σχεδιασμό όπως η Κηφισιά και ο ΟΣΦΠ.

  • Comment Link ΠΑΟ volley Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016 11:30 posted by ΠΑΟ volley

    Εάν insider είσαι αυτής τής λογικής,ο ΠΑΟΚ έπρεπε νά είναι πρώτος καί όχι μέ τό ζόρι τέταρτος.Καλύτερα νά δίνουμε τό πρωτάθλημα πρίν αρχίσει στό budget.Ειδικά φέτος ή Κηφισιά καί ή Σύρος σπάσανε τά ταμεία.

  • Comment Link king13 Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016 11:12 posted by king13

    posted by insider δηλαδη θες προπονητη και παικτες για να νικησεις ομαδες οπως παναχαικη, ηρακλη, και την ορεστιαδα απο ομαδες που χασαμε εμεις εφετος

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ