1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-03-2016 20:10

Αρσενιάδης: «Η απώλεια του Ζόραν κάνει ακόμα μεγαλύτερη τη νίκη»

Ο Κώστας Αρσενιάδης έζησε με μεγάλη αγωνία την αναμέτρηση της Κηφισιάς με τον Παναθηναϊκό, ειδικά από την στιγμή που έχασε από την αρχή τον Ζόραν Γιοβάνοβιτς. Ο τεχνικός της Κηφισιάς τόνισε πως άξιζε η ομάδα του την πρόκριση και περιμένει να μάθει αν θα έχει στην διάθεση του στον τελικό τον Σέρβο διαγώνιο.
«Το παιχνίδι είχε ένταση πολύ, ειδικά από εμάς μετά και την απώλεια με τον Γιοβάνοβιτς. Αυτό κάνει ακόμα μεγαλύτερη την πρόκριση και νομίζω ότι την αξίζαμε. Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός, αλλά είχαμε την ψυχραιμία στα δύσκολα και το διαχειριστήκαμε καλά. Συγχαρητήρια στα παιδιά, οι πανηγυρισμοί σταματάνε τώρα αν και το είδος της πρόκρισης ήταν πολύ μεγάλο. Πάμε στο ξενοδοχείο να δούμε τι γίνεται τώρα. Δεν ξέρουμε την κατάσταση του Ζόραν αλλά για να μου ζητήσει ο ίδιος να βγει τόσο νωρίς...Ήθελα να αλλάξω άλλον παίκτη και ο Ζόραν μου λέει να τον αλλάξω γιατί πονάει», ενώ σχολιάζοντας την διαιτησία είπε «είχε πολλές φάσεις. Δεν ήταν φάσεις μέσα - έξω, δεν γινόταν το βίντεο ρέφερι. Τέλος καλό, όλα καλά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ