1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-01-2016 18:25

Επανάληψη της κλήρωσης ζητά η Δραπετσώνα

Η διοίκηση της Δραπετσώνας, διαμαρτυρόμενη για τον τρόπο που έγινε η χθεσινή κλήρωση της γ΄ φάσης του κυπέλου Ελλάδας αντρών, έστειλε άμεσα επιστολή προς τον Πρόεδρο της ΕΟΠΕ κ. Αχ. Μαυρομάτη, με την οποία ζητά την επανάληψη της κλήρωσης, σύμφωνα με την προκήρυξη. Το πλήρες κείμενο της επιστολής, είναι το εξής:
Κύριε Πρόεδρε,

όπως ξέρετε το αντρικό τμήμα του συλλόγου μας, προκρίθηκε στη γ΄ φάση του κυπέλου Ελλάδας, ως η μόνη ομάδα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας και μετείχε στη σημερινή κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία σας.

Βάσει της προκήρυξης η κλήρωση θα διεξαγόταν με γνώμονα τη γεωγραφική  θέση των συλλόγων. Αυτό βέβαια κάθε κοινός νους το αντιλαμβάνεται, ότι η κλήρωση θα γινόταν μεταξύ των 6 ομάδων του Βορρά και των 10 ομάδων του Νότου.

Με έκπληξη μας, όμως είδαμε ότι ορίστηκαν στην ουσία τα ζευγάρια. Δηλαδή, από τους συλλόγους του Βορρά, εξαιρέθηκαν οι ομάδες του Έβρου (Εθνικός Αλ. και Ορεστιάδα) να συγκροτήσουν το ένα ζευγάρι, επικαλούμενη η ΚΕΠ, το πρόβλημα με τις κινητοποιήσεις των αγροτών για τις 10/02. Λες και δε θα υπάρχει το ίδιο πρόβλημα, στις μεταβάσεις του Ολυμπιακού στην Πάτρα, του Παναθηναϊκού στην Καλαμάτα και της Λαμίας στη Δραπετσώνα.

Σε ότι αφορά τις ομάδες του Νότου, η ΚΕΠ ξεχώρισε τις ομάδες της Αττικής (Ολυμπιακό, Κηφισιά, Παναθηναϊκό, Κύζικο και Δραπετσώνα) και της Περιφέρειας (Φοίνικα, Παμβοχαικό, Παναχαική, Λαμία, Καλαμάτα), ώστε σε κάθε περίπτωση κάθε ομάδα της Αττικής να κληρωθεί αντίπαλος με μία ομάδα της Περιφέρειας.

Κύριε Πρόεδρε,

Επειδή η ενέργεια της ΚΕΠ είναι αυθαίρετη,

Επειδή στη γ΄ φάση με τη συμμετοχή των ομάδων της volleyleague, είναι αδιανόητο να υπάρχει τέτοιος γεωγραφικός διαχωρισμός ομάδων,

επειδή χωρίζει τις ομάδες κατά το δοκούν,

επειδή δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τον ορισμό – στην ουσία – των ζευγαριών,

ο σύλλογος μας διαμαρτύρεται και σας παρακαλεί, όπως αναλάβετε δράση και ορίσετε εκ νέου τη διεξαγωγή της κλήρωσης, όπως ακριβώς επιβάλλεται από την προκήρυξη.

Η Δραπετσώνα, κύριε Πρόεδρε, δε ζητάει την επανάληψη της κλήρωσης για αγωνιστικούς λόγους – είναι άλλωστε προφανές αυτό – αλλά για λόγους δεοντολογίας και επειδή κανένας δεν πρέπει να είναι υπεράνω των αποφάσεων.

Βέβαιοι, ότι το αίτημα μας θα τύχει της προσοχής σας

Σας ευχαριστούμε.

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                              Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

    Μ. ΓΛΑΜΠΕΔΑΚΗΣ                                                             Γ. ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ