1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-01-2016 07:22

Πρόκριση στο τάι μπρέικ για τον ΖΑΟΝ

Ο ΖΑΟΝ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι των βορείων προαστίων για το Κύπελλο γυναικών. Η ομάδα της Πηνελόπης Μπλάμη επικράτησε με 3-2 εκτός έδρας και πήρε την πρόκριση για τους «16» του θεσμού όπου θα αντιμετωπίσει την Ηλιούπολη.

Ο ΖΑΟΝ έδειξε καλύτερη εικόνα, είχε ψυχη και εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες των Βριλησσίων. Ξεκίνησε πολύ δυνατά και χάλασε την υποδοχή των Βρηλισσίων, παίρνοντας εύκολα το πρώτο σετ. Η γήπεδούχος ανασυντάχθηκε και παρότι βρέθηκε πίσω με 8-11, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 17-17 το οποίο έγινε 17-19 και στη συνέχεια 20-19. Από χαμένα σερβις των Βριλησσίων, ο ΖΑΟΝ έμεινε στο σετ οδηγόντας το στην ... παράταση αλλά η ομάδα του Στέλιου Ατσιδαύτη κατάφερε να ισοφαρίση. Ο ΖΑΟΝ αντέδρασε, αλλά οι δύο ομάδες είχαν από ένα δικό τους σετ για να στείλουν το ματς στο τάι μπρέικ. Εκεί ο ΖΑΟΝ έδειξε πιο συγκεντρωμένος και επικράτησε δίκαια. Σε γενικές γραμμές, η ομάδα του ΖΑΟΝ

Τα σετ: 2-3 (17-25, 26-24, 20-25, 25-20, 11-15)

ΦΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Ατσιδαύτης): Παπαστεργίου, Μαβιλίδη, Βασιλακοπούλου, Γκότζη, Παπουτσάκη, Κωνσταντέλλου/ Μπουζουνιεράκη (λ), Γκότση, Μικρουδάκη, Κάβουρα.

ΖΑΟΝ (Μπλάμη): Τσατσούρι, Καλαϊτζάκη, Φιλιπιόνκα, 16. Κτιστάκη, 3. Κιουτσιούκη, Μουρατίδη / Ξηντάρα (λ), Κάνταρη, Μπαφατάκη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ