1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-01-2016 12:06

Φονέας των γιγάντων η ΧΑΝΘ, 3 - 1 και τον Ηρακλή (photos‏)

Θεσσαλονίκη. Γιώργος Γκολέμας.
Για το Κύπελλο Γυναικών Ελλάδος η ΧΑΝΘ  νίκησε με ανατροπή στο γήπεδο της παρουσία αρκετών θεατών στον πρώτο της αγώνα της νέας χρονιάς, την ομάδα του Ηρακλή με σκορ 3-1 (20-25, 25-23, 25-18, 25-23) και προκρίθηκε στους 32 του Κυπέλλου Ελλάδος.



Μέτριο θέαμα παρουσίασαν οι δύο ομάδες επηρεασμένες ίσως από τις διακοπές των Χριστουγέννων και δεν δικαιολόγησαν το αντίτιμο της εισόδου των 3,5 ευρώ. Καλή η διαιτησία του Νίκου Κοτέλη και της Μαρίας Γεωργιάδου αν και τους “έφυγαν” 2  - 3 φάσεις οι οποίες όμως δεν επηρέασαν τον αγώνα. Από μία κίτρινη κάρτα έδωσε ο διαιτητής στους προπονητές των δύο ομάδων. Ο Ηρακλής είναι η δεύτερη ομάδα της Α2 μετά την Νέα Γενεά που αποκλείει από τον θεσμό του Κυπέλλου η Αδελφότητα αν και αγωνίζεται στο Α΄ τοπικό. Τώρα θα αντιμετωπίσει την επόμενη Τετάρτη ή Πέμπτη την πρωτοπόρο και αήττητη Ελπίδα Αμπελοκήπων ομάδα επίσης της Α2.


 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ