Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
07-01-2016 18:25

Τα παράπονα των Μακεδόνων: «Απαράδεκτοι οι διαιτητές, αγενής ο Καμπανιακός»

Παράπονα για την διαιτησία του αγώνα, αλλά και την φιλοξενία του Καμπανιακού, εξέφρασε η διοίκηση των Μακεδόνων Αξιού, μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο γυναικών. Υποστηρίζει ότι οι διαιτητές είχαν «απαράδεκτες και αδικαιολόγητες αποφάσεις» τις οποίες παραδέχθηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης. Επίσης διαμαρτύρεται για τις μπάλες της προθέρμανσης, αλλά και τις ύβρεις της κερκίδας.

 


Αναφορικά με τον χθεσινό αγώνα για την Β’ φάση του Κυπέλλου Γυναικών ο Πρόεδρος, το Δ.Σ., οι προπονητές και οι αθλήτριες του Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ κατ’ αρχάς θα ήθελαν να συγχαρούν την ομάδα του Καμπανιακού γα την νίκη της και της εύχονται καλή συνέχεια στους αγώνες του Κυπέλλου και του Πρωταθλήματος.

Πλην όμως, επειδή σεβόμαστε απεριόριστα το άθλημα και τους θεσμούς δεν μπορούμε να μην εκφράσουμε την απογοήτευσή μας για δύο θέματα:

α) η χθεσινή διαιτησία με απαράδεκτες και αδικαιολόγητες αποφάσεις, σφυρίγματα, κάρτες, αποβολές, καρατόμησε τον αγώνα και διέλυσε σκορ και ψυχολογία. Παρόλο που μετά τον αγώνα οι διαιτητές παραδέχθηκαν τις αστοχίες τους και ιδίως την υπερβολή στα σφυρίγματα είκοσι τουλάχιστον!!!! παραβάσεων για πιαστές ή διπλές πάσες, η παραδοχή αυτή λίγο μας ικανοποιεί γιατί εμείς επιθυμούμε να πρωταγωνιστούν οι παίκτριές μας και όχι οι διαιτητές ή λοιποί παράγοντες. Εφιστούμε την προσοχή στους αρμόδιους φορείς ώστε να αποφεύγονται τέτοια περιστατικά που κανέναν δεν τιμούν.

β) η ομάδα του Καμπανιακού για λόγους-που θέλουμε να πιστεύουμε- απειρίας ή αμέλειας, δεν συμμορφώθηκε με το αρ. 4 της υπ’ αρ. 3463/21-8-2015 προκήρυξης του Κυπέλλου Γυναικών της ΕΟΠΕ, και δεν μας παρείχε, ως φιλοξενούμενους, μπάλες ΜIKASA τύπου MVΑ 200 ή MOLTEN τύπου V5M5000 ή GALA τύπου BV5591S, ως υποχρεούνταν, αλλά κατά το ζέσταμα μας παρείχε ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ που ουδόλως ενδείκνυνται για προθέρμανση, κρατώντας οι παίκτριες του Καμπανιακού τις ενδεδειγμένες μπάλες. Θεωρούμε την κίνηση αυτή των γηπεδούχων τουλάχιστον αγενή, αν όχι υποτιμητική και αντιαθλητική.

Όσον αφορά τα χλευαστικά σχόλια, τις ύβρεις και τις ειρωνείες από πλευράς κερκίδας ονομαστικά προς αθλήτριες, προπονητή και διοίκηση των Μακεδόνων, ουδέν σχόλιο για λόγους αξιοπρέπειας. Η ομάδα των Μακεδόνων θα συνεχίσει την σκληρή δουλειά προκειμένου να εκπληρώσει τους στόχους της στο Πρωτάθλημα.

3 σχόλια

  • Comment Link ΑΛΕΞ Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2016 14:14 posted by ΑΛΕΞ

    Οι Μακεδόνες ας τα σκεφτόταν αυτά όταν κανόνιζαν την υφαρπαγή της Αλεξάκου, δημιουργώντας τετελεσμένα. Γι' αυτό η Χαλάστρα ήταν πέρυσι έδρα των αντιπάλων, όταν έπαιζαν εκεί οι Μακεδόνες, γι' αυτό και φέτος που είναι στην ίδια κατηγορία γυρίζουν από γήπεδο σε γήπεδο. Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο κ. Ποντίκα...

  • Comment Link vplayer Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2016 13:11 posted by vplayer

    Να προσθέσω επίσης, από πέρυσι συμβαίνει αυτό, όταν κατέβαζαν τις κορασίδες στα νησιά και στο τελευταίο παιχνίδι δεν κατέβηκαν καν.

  • Comment Link δικαιος Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2016 06:34 posted by δικαιος

    Να προσθέσω και κάτι ακόμα,επίσης δεν ξέρετε να χάνεται!