1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-01-2016 13:36

Πρόκριση για την Ελπίδα (photos)

Θεσσαλονίκη. Γιώργος Γκολέμας. 
Για το Κύπελλο Γυναικών Ελλάδος η Ελπίς Αμπελοκήπων νίκησε στο γήπεδο του Βότση παρουσία αρκετών θεατών στον πρώτο αγώνα της νέας χρονιάς, την ομάδα του Πειραματικού σκορ 3 – 1 (21-25, 28-26, 25-7, 25-14) και προκρίθηκε στους 32 του Κυπέλλου Ελλάδος.

 

Ο αγώνας κράτησε το ενδιαφέρον των θεατών για δύο ώρες περίπου. Το παιγνίδι κρίθηκε στο τέλος του δεύτερου σετ. Οι γηπεδούχες αν και προηγήθηκαν 18-15 και 23-21 με τέσσερα λάθη στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα των Αμπελοκήπων να το κερδίσει. Όταν το σκορ ήταν στο 24 – 23 υπέρ του Πειραματικού, σε μη πιεστικό σέρβις η παίκτριά του το εκτέλεσε  επάνω στο φιλέ.

Αν το σκορ γινόταν 2 – 0 τότε θα είχε διαφορετική εξέλιξη ο αγώνας. Σίγουρα η Ελπίδα, πρώτον, ήταν πιο πλήρης ομάδα, δεύτερο το Πειραματικό δεν έχει συνηθίσει να παίζει σε τόσο πιεστικά παιγνίδια στην κατηγορία του και τρίτον στους τελευταίους πόντους του δευτέρου σετ  και στην συνέχεια δεν είχε την βοήθεια που θα έπρεπε από τα ατού της ομάδας του τόσο στην υποδοχή όσο και στις τελικές προσπάθειες.

Στο τρίτο και τέταρτο σετ, με πεσμένη ψυχολογία, δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν το ρυθμό των νικητριών με την Άννα  Καλαντάζε (την καλύτερη ίσως κεντρικό της Α2) να είναι σε πολύ καλή μέρα.

Πολύ καλή η διαιτησία του Γιώργου Μαυρίδη και Αλέξανδρου Στεργιόπουλου αν και δεν σφύριξαν ορισμένες πιαστές πάσες των γηπεδούχων. Σημειωτής: Ηλιάνα Κουμπλή.

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Σεφεριάδου, Παπάζογλου, Μ. Μπολέτου, Κ. Μπολέτου, Νώτη, Καλαντάτζε, Σουπιώνη (λ)/ Βουγιουκλίδου (λ), Γκοβεδάρου, Καραμούτσα, Κιουτσιούκη, Ντολοπούλου, Κομνίνο, Δροσοπούλου. 
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ (Μπελουμπέκοφ): Αντωνίου, Διαμαντή, Αλτίνη, Γιαννώτα, Γκινάλη, Νικολού, Φουτσιτσάκη (λ)/ Μαύρου, Μασούρα, Καμφορίδου. Βουτσά, Κοντου, Κετεντζόγλου, Κίτσου.



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ