1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-01-2016 00:21

Η Κύζικος 3-1 το Μίλωνα και προκρίθηκε στο κύπελλο

Ο Μίλων δυσκόλεψε την Κύζικο Νέας Περάμου στη νοκ αναμέτρηση του κυπέλλου που έγινε απόψε στην έδρα της ομάδας της Νέας Σμύρνης. Η Κύζικος του Γιάννη Λάιου επικράτησε με 3-1 σετ και πήρε την πρόκριση για τον Γ΄γύρο.

Η Κύζικος πήρε εύκολα το 1ο σετ αλλά ο Μίλωνας αντέδρασε στο 2ο σετ και με την είσοδο του Ιωάννου πίεσε στο σερβίς. Ο Γιάννης Λάιος αναγκάστηκε να κάνει αλλαγές για να βρει ρυθμό η ομάδα του όπως και έγινε μετά το 3ο σετ όπου με πρωταγωνιστές τους Κατσανεβάκη και Νικηφορίδη που ήρθε από τον πάγκο πήρε τη νίκη - πρόκριση.

Ο τεχνικός της Κύζικου Γιάννης Λάιος είπε: «Η περίοδος των εορτών μας έβγαλε έξω από τα νερά μας. Δεν κάναμε καλή εμφάνιση αλλά νικήσαμε μία μαχητική ομάδα. Κρατάμε την πρόκριση και ρίχνουμε το βάρος μας στο ντέρμπι με τον Εθνικό όπου παίζεται το μισό πρωτάθλημα. Αν νικήσουμε τον Εθνικό και το ματς που ακολουθεί με την ΑΕΚ θα είμαστε σίγουρα μέσα στις δύο πρώτες θέσεις της κανονικής περιόδου».

«Δεν ήμασταν έτοιμοι για τόσο δυνατό ματς. Παρόλα αυτά το παλέψαμε. Κοιτάμε το ματς με την Πολιτεία για το πρωτάθλημα για καλύτερη εμφάνιση», είπε ο τεχνικός του Μίλωνα Χρήστος Ντόζης.

Τα σετ: 1-3 (17-25, 26-24, 16-25, 21-25)

ΜΙΛΩΝ (Ντόζης): Αθανασόπουλος, Κεχράς, Σπυριούνης, Πανούσος, Περγάμαλης, Καρατζάς / Μουσίκας (λ), Σαλονίτης, Ιωάννου, Βαρδής.

ΚΥΖΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ (Λάιος): Κούνας, Ασπιώτη, Κατσανεβάκης, Κρέτσης, Λυκούρεσης, Μπεκιάρης / Τσαδήμας (λ), Δρογκάρης, Πεφάνης, Νικηφορίδης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ