1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-11-2015 21:00

Βλέπει ημιτελικό η ΧΑΝΘ (photos)

Θεσσαλονίκη. Γιώργος Γκολέμας. 
Για το Κύπελλο Γυναικών της ΕΠΕΣΘ 2015-16 και Α΄ Φάση Κυπέλλου Ελλάδος, την Πέμπτη 12/11 η ΧΑΝΘ ύστερα από ένα ενδιαφέρον παιγνίδι, νίκησε δύσκολα στην  έδρας της, την μαχητική ομάδα του Ατρόμητου Τριαδίου με σκορ 3 – 0 (25 – 19, 26 – 24, 25 – 19).

 Ο αγώνας κρίθηκε στιςλεπτομέρειες, αλλά πιο ψύχραιμη η ομάδα της Αδελφότητας  στο τέλος το κέρδισε. Στο τρίτο σετ με ένα σερί 10 – 0, ενώ το σκορ ήταν 10 – 15 το έκανε 20 – 15 και έτσι πήρε την νίκη μαζί με την πρόκριση. Το νέο σχήμα που κατέβασε ο προπονητής της ΧΑΝΘ ήταν πιο ευέλικτο και νομίζουμε ότι απέδωσε καλύτερα από τις προηγούμενες φορές αν λάβουμε υπόψη ότι δεν αγωνίσθηκε και η κεντρικός Βασιλεία Μπακοπούλου λόγω τραυματισμού. Σχετικά λίγοι θεατές παρακολούθησαν το παιγνίδι αν αναλογισθεί κανείς ότι αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, υπήρχε εισιτήριο εισόδου, βάσει προκήρυξης 3,5 ευρώ.

Είναι η δεύτερη φορά εντός της εβδομάδος που η ΧΑΝΘ κερδίζει με το ίδιο σκορ το Τριάδι. Με την νίκη αυτή η Χριστιανική Αδελφότητα προκρίθηκε στην ημιτελική φάση και θα αντιμετωπίσει το  Πειραματικό. Οι άλλες δύο ομάδες είναι ο Μυγδονιακός και ο νικητής του αγώνα ΑΕ Ωραιοκάστρου - Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 20 Νοεμβρίου στο γήπεδο της Νεοχωρούδας στις 20:00. Ο νικητής του ημιτελικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΧΑΝΘ – Πειραματικό ενδεχομένως να είναι και ο Κυπελλούχος.

Άριστη η διαιτησία του διεθνή  ρέφερι Μανώλη Γεωργιάδη.  Σημειωτής Γεωργία Παπαδοπούλου. Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η ΧΑΝΘ το 2012 έπαιξε στον τελικό Γυναικών με τον Αίαντα και έχασε 3 – 1 στο γήπεδο του Ευόσμου καθώς επίσης και το 2003 ηττήθηκε  από την Σταυρούπολη 3 – 0 στο γήπεδο της Μίκρας. Στο τέλος του αγώνα συγχαρητήρια στις συμπαίκτριές της έδωσε η Βερώνη Κάππα η οποία δεν αγωνίσθηκε λόγω πανελληνίων εξετάσεων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ