1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-11-2015 12:05

Με ανατροπή και... όρκο νίκης στον τελικό ο ΑΟ Λαμίας

Σ΄ένα πραγματικό ντέρμπι, με πολύ έντονες συγκινήσεις, ο ΑΟΛ κατάφερε να υποτάξει τη σθεναρή αντίσταση της Φθίας και να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΣΠΕΚΕΛ.
Ήταν ένας συναρπαστικός αγώνας με δύο όψεις. Στα δύο πρώτα σετ η ΦΘΙΑ ήταν κυρίαρχη και προηγήθηκε με 2-0. Προς το τέλος του 2ου σετ, τραυματίστηκε στο γόνατο η Διπλάρη του ΑΟΛ και αποχώρησε με ασθενοφόρο. Ο Ηλίας Αγγέλης αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει και την επίσης τραυματισμένη Ζαχαρή.

Σε εκείνο το σημείο, οι αθλήτριες του ΑΟΛ, έδωσαν όρκο νίκης, με σκοπό να την αφιερώσουν στην άτυχη συμπαίκτριά τους. Και πράγματι, είχαν τα ψυχικά αποθέματα, με επική ανατροπή, να κερδίσουν το παιχνίδι με 3-2!

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το όμορφο θέαμα. Τα κορίτσια του Ηλία Αγγέλη έδειξαν χαρακτήρα νικητή, ενώ τα κορίτσια του Γ. Γρηγοριάδη απέδειξαν ότι η θέση της Φθία είναι στην Β΄Εθνική. Περαστικά στη Δήμητρα Διπλάρη.

Τα σετ: 2-3 (25-19, 25-18, 16-25, 18-25, 11-15)

ΑΠΣ ΦΘΙΑΓρηγοριάδης): Τζουβάρα, Κουτέρη, Γιοκαρίνη, Δημητρίου, Φατσή, Αντωνοπούλου, Δημητροπούλου, Παπακωνσταντίνου, Καϊμάκη, Σταμοδήμου.
ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ (Αγγέλης): Πολύζου, Ζαχαρή, Κόντρα, Διπλάρη, Νικολίτσα, Κίσσα, Παπαδοπούλου, Ντάλλα, Τσιλαλή, Κακκάβα, Μόσχου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ