1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-10-2015 17:55

Νίκη-πρόκριση για τον Φιλαθλητικό Λαμίας

Έχοντας μερικές απουσίες και με την χημεία να μην έχει δέσει ακόμα η ομάδα ο Φιλαθλητικός κέρδισε τον Ασκληπιό Τρικάλων και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος
Ξεκινώντας νωθρά το παιχνίδι έδωσε δικαίωμα στην νεανική ομάδα των Τρικάλων να είναι κοντά στο σκορ και να διεκδικεί το πρώτο σετ, στην συνέχεια μειώθηκαν τα λάθη και κάνοντας ο φιλαθλητικός έκανε το 1-0 με 25-19.

Στο δεύτερο σετ πάλι νωχελικό ξεκίνημα έδωσε το προβάδισμα στον Ασκληπιό να προηγηθεί με βραχεία κεφαλή μέχρι και 15-12 ,αλλά εκεί υπήρξε αντίδραση από την πλευρά των γηπεδούχων και με πίεση στο σέρβις γύρισαν το σετ κάνοντας το 2-0 με 25-20 δείχνοντας τις προθέσεις τους.

Στο τρίτο με λιγότερα λάθη και βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με τα 2 προηγούμενα ήρθε ποιο ομαλά το σετ με 25-16 κάνοντας το 3-0 και την νίκη για την Λαμιώτικη ομάδα.

Με την νίκη αυτή ο Φιλαθλητικός Λαμίας θα υπερασπιστεί τον τίτλο του απέναντι στην ομάδα της Καρδίτσας η οποία επικράτησε με 3-1 της Αργώ Βόλου, παίρνοντας παράλληλα την πρόκριση στην επομένη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος .

Τα σετ :25-19 , 25-20 , 25-16

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ: Καραλής , Καλαθάς , Στάικος ,Τσουροπλής , Τζουβάρας , Μαυρωνάς ,Μιχαλόπουλος , Νάτσιος , Κουφιώτης.
ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Γουλάς Ευθ. ): Λιανός ,Γεωργίου, Βαιόπουλος , Νήρας , Αναγνώστου Α , Θάνο , Αναγνώστου Π.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ