Εκτυπώστε τη σελίδα
04-02-2013 23:00

Στην οκτάδα του κυπέλλου με ...δοκιμές ο Παναθηναϊκός

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του ο Παναθηναϊκός, και την Ξανθή Μυλωνά να μην αγωνίζεται καθόλου κέρδισε εύκολα με 3-0 (25-12, 25-14, 25-17) στο κλειστό της Πετρούπολης την τοπική ομάδα, προκρίθηκε στους «8» του κυπέλλου γυναικών και περιμένει τον νικητή της αναναμέτρησης ΑΕΚ-Μαρκόπουλο (06/02, 21:00) ώστε να μάθει τον αντίπαλο του για μια θέση στο φάιναλ φορ της Σαντορίνης.


Ο Γιώργος Ρούσης χρησιμοποίησε στην βασική εξάδα της ομάδας αρκετές ...νεάνιδες που την περασμένη εβδομάδα κατέκτησαν την πρώτη θέση στην αντίστοιχη διοργάνωση της ΕΣΠΑΑΑ. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων έδωσε την δυνατότητα στον Έλληνα τεχνικό για δοκιμές, ενόψει και δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα αφού η ομάδα «παλεύει» για την παραμονή στην κατηγορία.

Για την ομάδα της Πετρούπολης σίγουρα ήταν επιτυχία πως έφτασε στις «16» καλύτερες του κυπέλλου, όταν μιλάμε για σύλλογο του περιφερειακού πρωταθλήματος. Αρκετές εμπειρίες αποκόμισαν οι αθλήτριες του Μανώλη Αποστολογιώργάκη.

Ο Γιώργος Ρούσης δήλωσε για το παιχνίδι: «είμαι πολύ ευχαριστημένος που πήραμε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου και κυρίως γιατί είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω όλες τις κοπέλες που είχα στη διάθεσή και είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη σοβαρότητα που έδειξαν, καθώς δεν υποτίμησαν τον αντίπαλο. Από εδώ και πέρα να συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς με τα Βριλήσσια, αύριο ρεπό, και έπειτα από άρκτο καιρό μετά τρεις μέρες για να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς. »

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Πετρούπολης, Μανώλης Αποστολογιώργάκης, επεσήμανε: «Παίξαμε με μία πολύ δυνατή ομάδα, δύο κατηγορίες πάνω από εμάς και είναι μεγάλη επιτυχία που φτάσαμε στους 16 και από τις ελάχιστες ομάδες του Περιφερειακού. 

Ήταν δύσκολα τα πράγματα για εμάς κόντρα σε μία ομάδα που δεν μας υποτίμησε και έτσι αποτυπώθηκε στο γήπεδο η μεγάλη διαφορά δυναμικότητα. Από την πλευρά μας είχαμε και ένα σχετικό άγχος, όμως είναι κέρδος αυτή η εμπειρία, όπως και το γεγονός ότι ο σύλλογος μάζεψε πολύ κόσμο στην εξέδρα. Επόμενος στόχος μας είναι το Κύπελλο της ΕΣΠΕΔΑ, όπου θα παίξουμε τελικό με το Ίλιον και βασικός μας στόχος παραμένει το πρωτάθλημα».

Διαιτητές: Πρέντζας-Μαρκάτσας

Τα σετ: 12-25, 14-25, 17-25

ΠΑΟ (Ρούσης):
Μαλουσάρη, Νούσια, Πέρεζ, Κουντoυρά, Ιχτιάρη, Καββάδια, Μυλωνά (λ), Σωτηρίου, Γλύκα, Τσατσούρη, Αποστολάκη. 
 
ΓΣ Πετρούπολης (Αποστολογιωργάκης): Καριωτέλλη Μ., Δημητροπούλου, Καριωτέλλη Β., Φλωροπούλου, Καλλιώρα, Σκλιβανίτη, Καφετζή (λ), Μαυροειδοπούλου, Βασιλείου, Γιαννούλη, Μόρφα, Τσιούστα.
 


Αναλυτικά τα ζευγάρια των προημιτελικών:
 
ΟΠΕΡ – Νικητής Πανναξιακός / Ηρακλή Κηφισιάς
Ανατόλια – Ολυμπιακός
Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός - Ηρακλής Γ.Σ.
Παναθηνακός – Νικητής ΑΕΚ / Μαρκόπουλο
*Οι αγώνες θα γίνουν στις 20 Φεβρουαρίου και οι τέσσερις ομάδες που θα προκριθούν, θα συμμετάσχουν στο φάιναλ φορ που θα φιλοξενήσει το νησί της Σαντορίνης.