1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
15-03-2015 00:32

Κουρνέτας: «Έγινε το πρώτο βήμα» (video)

Στο volleynews.gr μίλησε ο Βασίλης Κουρνέτας μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Φοίνικα Σύρου. Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ μεταξύ άλλων έπλεξε το εγκώμιο του Φοίνικα Σύρου.
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε σχετικά καλά στο πρώτο ενάμιση σετ. Μετά είχαμε μία πτώση και λόγω κούρασης στην απόδοση μας. Κάναμε το πρώτο βήμα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, σε μία δύσκολη έδρα. Τώρα κοιτάμε να ξεκουραστούμε για τον αυριανό τελικό που σίγουρα όποιος και να περάσει θα είναι ιδιαίτερα δύσκολος για εμάς.

Για εμένα θα είναι άλλος ένας τελικός. Θεωρώ πως όλοι οι αθλητές έχουμε την εμπειρία και τη θέληση να διαχειριστούμε το άγχος κάθε τελικού και να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις αυτού του αγώνα. Αυτό που προέχει είναι να ηρεμήσουμε, κι αύριο θα κοιτάξουμε πώς θα αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο μας».

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο είπε: «Οι φίλοι του Φοίνικα απέδειξαν για άλλη μία φορά πως αξίζουν να έχουν μία ομάδα σε τόσο υψηλό επίπεδο, και να γίνονται διοργανώσεις υψηλού επιπέδου εδώ. Είναι χαρά για όλους τους αθλητές να παίζουν σε τέτοια ατμόσφαιρα και μακάρι να γίνεται αυτό σε όλα τα γήπεδα».

Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ είπε και για τον τραυματισμό του Μιγιαΐλοβιτς: «Ελπίζω να είναι κάτι ελαφρύ. Είναι ένας πολύ καλός αθλητής, που τα τελευταία δύο χρόνια έχει δείξει την αξία και το ήθος του. Ευχόμαστε όλη η ομάδα του ΠΑΟΚ να το ξεπεράσει γρήγορα, και να είναι σύντομα πίσω στους αγωνιστικούς χώρους».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ