1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-03-2015 21:34

Και η Α2 έχει δικαίωμα στο Final 4

Η ώρα που θα μάθουμε ποια ομάδα από την Α2 γυναικών θα συμπληρώσει το Final 4 Κυπέλλου γυναικών έφτασε. Δύο χρόνια μετά την συμμετοχή του Φιλαθλητικού Λάρισας στη Σαντορίνη, αλλη ομάδα ομάδα της δεύτερης κατηγορία θα έχει την ευκαιρία να πάρει αυτή την εμπειρία. Αύριο στις 21.00 λοιπόν στο κλειστό της Σταυρούπολης, ο ΕΟΣ υποδέχεται τον Ηρακλή Κηφισιάς για τον τελευταίο χρονικά προημιτελικό.
Κι οι δύο έφτασαν στην 8άδα έχοντας αποκλείσει ομάδες της Α1 καθώς ο ΕΟΣ κέρδισε με 3-1 τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης κι ο Ηρακλής Κηφισιάς επικράτησε με 3-0 του ΟΠΕΡ.

«Όλοι στην ομάδα πιστεύουμε ότι παρόλο που έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, θα περάσουμε στο Final 4. Είναι πολύ σημαντικό το πλεονέκτημα της έδρας κι αυτό δεν έχει να κάνει με την παρουσία του κόσμου, αλλά με τεχνικά στοιχεία όπου εκεί σίγουρα θα παίξει μεγάλο ρόλο», είπε ο Κώστας Ιωαννίδης με τον τεχνικό της ομάδας της Σταυρούπολης να συμπληρώνει: «Το Κύπελλο είναι μεγάλο κίνητρο και για μας και για τον Ηρακλή, αφού όποιος κι από τους δύο περάσει θα είναι σαν να το έχει κατακτήσει. Από πέρσι που ήμασταν στην Α1 έχουμε αρκετές αλλαγές και μια αρκετά νεανική ομάδα».

Ο Ηρακλής Κηφισιάς ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με τον Σπύρο Χουντουμάδη να τονίζει από την πλευρά του:
«Υπάρχει μια κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια αλλά το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο. Είμαστε δύο καινούργιες ομάδες συγκριτικά με τους περσινούς αγώνες στην Α1. Η έδρα σίγουρα θα παίξει ρόλο αλλά εμείς νομίζω ότι έχουμε δείξει ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Αυτό ου με προβληματίζει είναι ότι διεκδικούμε πολλούς στόχους, κάτι που είναι αρκετά δύσκολο και δεν είχαμε καθόλου βοήθεια στην ελάφρυνση του προγράμματος».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ